NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Fundanation.com: Μια καινοτόμα πλατφόρμα επιχειρηματικότητας για όλες τι χώρες

Fundanation.com: Μια καινοτόμα πλατφόρμα επιχειρηματικότητας για όλες τι χώρες

Γεια σε όλους απο την ομάδα του Fund A Nation. Το όνομά μου είναι Αθηνά και μαζί με τον Ιωάννη και τον Απόστολο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε το Fund A Nation, μια νέα και ελπίζουμε καινοτομική ιδέα πάνω στο επιχειρηματικό crowdfunding και crowdsourcing. Μετά από πολλές ώρες εγκεφαλο-καταιγίδας και πολλά χαρτιά, σχέδια και μουτζούρες καταφέραμε να φτιάξουμε τη βάση του Fundanation.com, η οποία αν θέλουμε να την κατατάξουμε μπορεί να θεωρηθεί και social entrepreneurship.

                                        Tolis - Software Architect    Athina - Business Developer    Ioannis - Strategy Developer

Με λίγα λόγια.

Fund a NationΤο Fund a nation είναι μια οικονομική και κοινωνική διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσα από την οποία οι άνθρωποι, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, χρηματοδοτούν, αξιολογούν και ψηφίζουν επιχειρηματικές ιδέες που πιστεύουν ότι θα ωφελήσουν το κράτος τους ή τον κόσμο γενικά.

Μέσω αυτής της προσπάθειας, η οποία ξεκινάει μέσα στα Ελληνικά πλαίσια, δημιουργείται μια πλατφόρμα χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας, κατευθείαν απο τον κόσμο, η οποία θα μπορεί να μεταφερθεί και να υλοποιηθεί σε όλες τις χώρες που βρίσκονται σε οικονομική και επιχειρηματική δυσπραγία.

Από ποιές ανάγκες προέκυψε;

  1. Την ανάγκη να αποφασίζουμε εμείς οι ίδιοι το επιχειρηματικό και οικονομικό μέλλον της χώρας μας.
  2. Την ανάγκη να συσπειρωθούμε συλλογικά γύρω από μια οικουμενική ιδέα και να δράσουμε όλοι μαζί,
  3. Και, την ανάγκη να στηρίξουμε τους νέους μας, έτσι ώστε να επιχειρήσουν και να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, τους γύρω τους και το κράτος τους να ορθοποδήσει.

Βασικά στοιχεία του Fund A Nation.

COMPETITION: Το Fundanation τρέχει διαγωνισμούς επιχειρηματικών ιδεών μέσα από τους οποίους ο ίδιος ο κόσμος που συμμετέχει ψηφίζει και αναδεικνύει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες.

altBUSINESS IDEA: Εάν είσαι νέος και χρειάζεσαι κεφάλαιο για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου, γιατί δεν ανεβάζεις την ιδέα σου στο Διαγωνισμό του Fundanation; Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις την ιδέα σου, να δεις τι κοινωνική αποδοχή έχει και να την χρηματοδοτήσεις. Η κοινότητα του Fundanation θα σε αγκαλιάσει.

DONATE: Προσφέρουμε όλοι, ανάλογα με την οικονομική μας δυνατότητα χρήματα τα οποία μαζεύονται για να χρηματοδοτήσουν τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες.

VOTE: Ψηφίζουμε τις επιχειρηματικές ιδέες που μας εκφράζουν και πιστεύουμε οτι θα θωρακίσουν την οικονομία του κράτους, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και έχουν επιχειρηματικό μέλλον.

PROMOTE: Ακόμα και αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να στηρίξετε κάποια ιδέα, μπορείτε να γίνεται εκπρόσωποι την πρωτοβουλίας, να διαδώσετε την ιδέα από στόμα σε στόμα, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Facebook, Twitter, Google+ κτλ, ή μέσω της ιστοσελίδα σας.

DISCUSS: Όλες οι ιδέες χρειάζονται την συμμετοχή του κόσμου για να γίνουν καλύτερες. Γι αυτό μέσα απο την δική σας πείρα, τεχνογνωσία ή θέληση μπορείτε να προτείνετε βελτιώσεις στις επιχειρηματικές ιδέες που θα συναντήσετε.

 

Ο Στόχος μας.

Στόχος μας είναι οι νέοι να επιχειρούν, βρίσκοντας υποστήριξη απο όλη την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, του οργανισμούς και τους ειδικούς επι των επιχειρήσεων. Ένα απλό, αλλά και δύσκολο μοντέλο βιωσιμότητας και αειφόρου ανάπτυξης μίας χώρας, μιας ηπείρου ή ενός πλανήτη. Εξαρτάται απο εμάς μέχρι που θέλουμε να το φτάσουμε.

Τι λένε οι άλλοι για μας.

Το Repo(WE)r Greece μας περιέγραψε λες και μας έχει γεννήσει: «New tools are put into practice, providing a platform for growth and development and answering boldly to the deficits of our existing infrastructure. Opportunities are concretized; ideas followed-thought and creative thinkers are given the opportunity to transform their ideas into action. Discover Fundanation."

Σας καλούμε.

Να μας ρωτήσετε, να μας συμβουλέψετε, να μας διαψευσθετε, να μας ενισχύσετε, να μας κοινοποιήσετε στους κοινωνικούς σας κύκλους, να μας προμοτάρετε, να γίνετε χορηγοί ή συνεργάτες, να μας μιλήσετε για τις επιχειρηματικές σας ιδέες και πάνω απο όλα να συμμετάσχετε σε αυτό που φτιάχθηκε για εσάς. Discover us.

SUPPORT US.

Εαν βρίσκεις αξιόλογη την προσπάθειά αυτή γίνε υποστηρικτής της στο διαγωνισμό που συμμετέχει (Zerofund), εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα fundanation.com, στο facebook ή στο twitter.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr