NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

New Webinar του insurancewebinars.gr «Νέο Mindset για ανάπτυξη εργασιών στην εποχή του Κορονοϊού»

New Webinar του insurancewebinars.gr «Νέο Mindset για ανάπτυξη εργασιών στην εποχή του Κορονοϊού»

Η υγειονομική κρίση με την πανδημία του Κορονοϊού (COVID-19) έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στις ζωές όλων μας. Πλέον καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στη καθημερινότητα μας και να προσαρμοστούμε σε αυτές. Μία από αυτές τις σημαντικές αλλαγές έχει να κάνει και με τον τρόπο που εργαζόμαστε, καθώς ως προληπτικό μέτρο για να σταματήσει η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του Κορονοϊού, πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν τον πιο «safe» δρόμο της εργασίας από το σπίτι ή τον πιο «σκληρό» της αναστολής των εργασιών τους.

Το insurancewebinars.gr και ο Γιώργος Χανός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας διοργανώνουν μία ενδιαφέρουσα επιμορφωτική διαδικτυακή συνάντηση με στόχο να αναλυθεί η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας σε δύο επίπεδα: νοητικό και πρακτικό και να κατατεθούν ιδέες διαχείρισης, ώστε να είναι σε θέση οι συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Το webinar έχει τίτλο «Νέο Mindset για ανάπτυξη εργασιών στην εποχή του Κορονοϊού» και θα διεξαχθεί τη Μ. Τρίτη 14 Απριλίου και ώρες 18:00-19:30 στο Insurancewebinars.gr και με live προβολή στη σελίδα του Insuranceforum.gr στο facebook.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AIG, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Το webinar θα προβάλλεται και ζωντανά από τη σελίδα του Insuranceforum.gr στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δομηθεί με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Το αναπάντεχο δώρο του ελεύθερου χρόνου
  • Διαδικασία λήψης ορθών αποφάσεων
  • Αναζητώντας το σωστό mindset
  • Τα στάδια του πένθους
  • Τι ακριβώς είναι η εργασία ενός συμβούλου
  • Το αίτημα καινοτομίας και προσαρμογής
  • Οι 3 κανόνες του εγκλεισμού
  • Εργαλείο παραγωγικότητας και Digital Λύσεις εν μέσω εποχής Κορονοϊού

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Γιώργος Χανός είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στην Επικοινωνία. Έχει διατελέσει Διευθυντής Εκπαίδευσης σε μεγάλο χρηματοοικονομικό Όμιλο και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 σεμινάρια με περισσότερες από 18.000 εκπαιδευτικές ώρες ως Εισηγητής σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Επιστημονικός Υπεύθυνος και Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον ΕΟΠΠΕΠ για τα αντικείμενα marketing, management, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και επικοινωνία. Τακτικό μέλος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και της ΕΕΔΕ. Συνεργάζεται με το ΕΙΑΣ από το 2006. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πάνω από 250 επιχειρηματικών projects (MarketingPlans, SalesActionPlans, Recruiting και TrainingProjects).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr