NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Workathlon - ​Firechat Webinar: Η επόμενη μέρα μέσα από την μάτια ενός Ξενοδόχου

Workathlon - ​Firechat Webinar: Η επόμενη μέρα μέσα από την μάτια ενός Ξενοδόχου

Η Workathlon με στόχο τη συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου, διοργανώνει αύριο Τρίτη 14 Απριλίου στη 13.00 ένα πάνελ ή αλλιώς ένα “Firechat Webinar” με επίκαιρα θέματα της παγκόσμιας κρίσης.

Πιο συγκεκριμένα, το πάνελ αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου και ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων, όπως χαρακτηριστικά ο κ. Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης, Director of Atrium Hotels, ο κ. Κωστής Καρατζάς, συνιδιοκτήτης του Ergon Foods και ιδρυτής του Ξενοδοχείου Modernist και ο κ. Χρήστος Ιωάννου, CEO της αλυσίδας Mast Hotels & Resorts, ενώ συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σαντίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας Santikos Collection.

Οι εκλεκτοί ομιλητές αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Workathlon συμμετοχής τους σε μια συζήτηση με σκοπό να βοηθήσουν στην κατανόηση του ποια θα είναι η επόμενη μέρα μέσα από την ματιά ενός Ξενοδόχου, τι μπορούν να κάνουν τα ξενοδοχεία αυτήν την περίοδο αδράνειας, πως και σε τι βαθμό επηρεάζεται η φετινή λειτουργία του Ξενοδοχειακού Κλάδου, καθώς και να απαντήσουν σε ενδιαφέροντα ερωτήματα, όπως: “Μέσα από κάθε κρίση αναδεικνύονται ευκαιρίες, ποιες είναι κάποιες που εκείνοι μπορούν να αναγνωρίσουν σε επίπεδο τουρισμού σε Ελλάδα και σε Παγκόσμιο Επίπεδο;” ή “Όντας η βαριά βιομηχανία της χώρας, ο τουρισμός περιμένει την υποστήριξη της πολιτείας. Ποια είναι τα κύρια θέματα που θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το ξενοδοχειακό προϊόν φέτος και μελλοντικά”.

Επίσης, θα υπάρξει αναφορά και στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού που αφορά άμεσα χιλιάδες κατοίκους της χώρας, συμβουλεύοντας τους επαγγελματίες του τουρισμού πώς να προετοιμαστούν καλύτερα για τις συνέπειες της κρίσης και το μέλλον του τουρισμού”.

Η πρόσκληση αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους του ξενοδοχειακού κλάδου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος της συζήτησης θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος με σκοπό οι ομιλητές να απαντήσουν στα ερωτήματα του κοινού. Η συζήτηση θα γίνει αύριο Τρίτη 14 Απριλίου live στο λογαριασμό της Workathlon στο Facebook https://www.facebook.com/workathlon/ στις 13.00 για μία ανοικτή συζήτηση 35 λεπτών πάνω στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr