NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Το 1o Webinar της Amnis Learning & Growth στις 28 Απριλίου

Το 1o Webinar της Amnis Learning & Growth στις 28 Απριλίου

Με αφορμή τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και των αλλαγών που θα ακολουθήσουν την επόμενη ημέρα, ο Σπύρος Παολινέλης και ο Αντώνης Δημητρίου, co-founders της AMNIS Learning & Growth, θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, το 1o Webinar με τίτλο: "Από την διαχείριση αλλαγών, στην ηγεσία των ανθρώπων που καλούνται να τις υλοποιήσουν".

Τα στελέχη της Amnis θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες βασικές γνώσεις για το πώς θα οδηγηθούν σε μία επιτυχημένη αλλαγή, μέσα από το δοκιμασμένο μοντέλο Leading People Through Change της Blanchard, που βασίστηκε σε μακρά έρευνα. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν, επίσης, τη σημασία της εμπιστοσύνης, ως προϋπόθεση της ηγεσίας και της διατήρησης καλής ποιότητας παρακίνησης ως το καύσιμο, που θα κρατήσει τους ανθρώπους τους ενεργοποιημένους.

Ακόμη και σε περιόδους που η κρίση δεν είναι παγκόσμια όπως τώρα, οι περισσότερες αλλαγές είτε αποτυγχάνουν, είτε φέρνουν υποδεέστερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Αυτοί, που θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία της αλλαγής, είναι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην υλοποίησή της. Έτσι, ο μάνατζερ, που θα εστιάσει κατά προτεραιότητα στους ανθρώπους, στις ανησυχίες και τις ανάγκες τους, θα έχει καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα.

Το 1o Webinar της Amnis Learning & Growth θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, στις 16:00, στην Αθήνα. Οσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο link lnkd.in/dmQgFWa.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr