NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το webinar «The next day 4 the next we» τη Δευτέρα 11 Μαΐου από τη Smartpress

Το webinar «The next day 4 the next we» τη Δευτέρα 11 Μαΐου από τη Smartpress
07_05_2020 | 13:33 08_05_2020 | 14:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Καθώς μπήκαμε ήδη στην “επόμενη μέρα”, βαδίζοντας όλοι προς μια “νέα πραγματικότητα” έως ότου φτάσουμε σε μια “νέα κανονικότητα”, πώς σκέπτονται, πώς αισθάνονται, πώς συμπεριφέρονται και πώς προτίθενται να λειτουργήσουν οι Έλληνες μετά από σχεδόν δύο μήνες lockdown;

Ποια θα είναι η “επόμενη μέρα” για την πολιτεία και τους μεγάλους οργανισμούς απέναντι σε αυτούς τους Έλληνες;

Ειδικοί του χώρου των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας συζητούν πάνω στα πιο πρόσφατα ευρήματα της Focus Bari, θέτοντας ουσιαστικές κατευθύνσεις φωτεινής σκέψης μέσα στο “ομιχλώδες τοπίο”.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου από τις 17:00 έως τις 19:00 και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, CEO’s, στελέχη επιχειρήσεων, συμβούλους, επικοινωνιολόγους, coaches, εργαζόμενους όλων των κλάδων, φοιτητές, και όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν την σημερινή κοινή γνώμη στο γίγνεσθαι της χώρας.

Για την παρακολούθησή του απαραίτητη είναι η εγγραφή εδώ.

Τα ClickEvents δεν προέρχονται από παρθενογένεση. Είναι η virtual εκδοχή των αναγνωρισμένων και καθιερωμένων συνεδρίων InfoCom της Smartpress σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών της η Smartpress, ανταποκρίνεται στην πρόκληση της εποχής με την ψηφιακή προσέγγιση όλων των δράσεων που έχει αναπτύξει με τα συνέδρια από το 1995 έως σήμερα και ακολουθώντας τις ίδιες ακριβώς αξίες: Την καινοτομία, την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη σύγχρονη αντίληψη, την πελατοκεντρική φιλοσοφία, τις φρέσκες ιδέες, το networking, τη δημιουργία leads και την προσωπική επαφή, αναποκρίνεται στην ανάγκη για μία εξειδικευμένη πλατφόρμα γνώσης, ενημέρωσης, διάδρασης και ανταλλαγής εμπειρίας, η οποία θα λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την αγορά.

Κάθε χρήσης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τα προσεχή online events, τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, μέσα από μία ποικιλία καναλιών (zoom, fb, youtube, LinkedIn).

Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα, θα μπορεί να παρακολουθήσει και τα κλασικά συνέδρια της SmartPress που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr