NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

SNF Dialogues Webcast - Η οικονομία σε πρόκληση

SNF Dialogues Webcast - Η οικονομία σε πρόκληση
12_05_2020 | 18:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζητούν για τις επιπτώσεις του COVID-19 στην παγκόσμια οικονομία.

Τις διαδικτυακές τους συζητήσεις γύρω από τα πολυεπίπεδα ζητήματα που προκύπτουν από την έξαρση του COVID-19 και έπειτα συνεχίζουν οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 18:30, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ συζητούν για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και τις κοινωνικές διαταραχές που αυτές επιφέρουν παγκοσμίως. Η υγειονομική κρίση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταλλάσσεται σε κοινωνικοοικονομική κρίση επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό το σύνολο της ανθρωπότητας.

Μέσα από ένα live webcast με την συμμετοχή κοινού και ομιλητών, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ συζητούν για τον αντίκτυπο της πανδημίας στην οικονομία, τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας και τις νέες γεωπολιτικές ισορροπίες.

Στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ με θέμα το «Η οικονομία σε πρόκληση» συμμετέχουν οι:

  • Αιμίλιος Αυγουλέας, Καθηγητής Διεθνών Χρηματοοικονομικών Αγορών, Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου
  • Costas Meghir, Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Yale

Στη Διεθνή Πρωτουβουλία Δράσης του ΙΣΝ για τον COVID-19 θα αναφερθεί μέσω παρέμβασης στη συζήτηση ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του ΙΣΝ.

Για να παρακολουθήσετε το επόμενο webcast των ΔΙΑΛΟΓΩΝ με τίτλο «Η οικονομία σε πρόκληση», πραγματοποιήστε online εγγραφή εδώ: https://dialogues.snf.org/el/ekdiloseis/i-oikonomia-se-proklisi/

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr