NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Jack Dorsey: Το Twitter θα επιτρέψει την εργασία από το σπίτι «για πάντα»

Jack Dorsey: Το Twitter θα επιτρέψει την εργασία από το σπίτι «για πάντα»

Το Twitter θα επιτρέψει στους υπαλλήλους του να εργάζονται από το σπίτι «για πάντα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Jack Dorsey, σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε προς το προσωπικό.

Εκπρόσωπος της Twitter επιβεβαίωσε την απόφαση, λέγοντας ότι η εταιρεία ήταν «μία από τις πρώτες που πήγαν σε μοντέλο εργασίας από το σπίτι» λόγω του Covid-19, αλλά δεν αναμένει να είναι μία από τις πρώτες που θα επιστρέψουν στα γραφεία.

«Ήμασταν σε θέση να ανταποκριθούμε γρήγορα και να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι, δεδομένης της έμφασης που δίνουμε στην αποκέντρωση και στηρίζοντας ένα κατανεμημένο εργατικό δυναμικό ικανό να εργαστεί από οπουδήποτε», σημείωσε η εταιρεία σε blogpost.

«Οι τελευταίοι μήνες έχουν αποδείξει ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το έργο. Έτσι, εάν οι υπάλληλοί μας βρίσκονται σε ρόλο και κατάσταση που τους επιτρέπει να εργάζονται από το σπίτι και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν για πάντα, θα το επιτρέψουμε».

Το Twitter «ενθάρρυνε έντονα» το προσωπικό του να εργάζεται από το σπίτι από τις 2 Μαρτίου και ζήτησε από τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι από τις 11 Μαρτίου. Οι εργαζόμενοι που προτιμούν να εργάζονται από απόσταση μπορούν τώρα να το κάνουν επ 'αόριστον. Όσοι θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr