NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Ο Jeff Bezos μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον πλανήτη

Ο Jeff Bezos μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον πλανήτη
18_05_2020 | 11:59 18_05_2020 | 12:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες

Ο Jeff Bezos είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας από τις λίγες εταιρείες του κόσμου που ανήκει στο «κλαμπ» του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Αλλά, σύμφωνα με μια πρόβλεψη, πριν τελειώσει αυτή η δεκαετία ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon θα μπορούσε επίσης να γίνει και ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος. Αυτό, σύμφωνα με ανάλυση της Comparisun, μιας πλατφόρμας περιεχομένου που εξυπηρετεί μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η Comparisun προβλέπει ότι ο Bezos θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο έως το 2026, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας που εξετάζει τη μέση ετήσια αύξηση της καθαρής αξίας του δισεκατομμυριούχου τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Bezos «αξίζει» σήμερα 143 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg, και η Comparisun υπολόγισε ότι η καθαρή αξία του CEO της Amazon έχει αυξηθεί κατά μέσο όρο περίπου 34% σε κάθε ένα από τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με την Comparisun, εάν συνεχιστεί ο ρυθμός ετήσιας ανάπτυξης του 34%, τότε η συνολική καθαρή αξία του Bezos θα μπορούσε να φτάσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια πριν από το τέλος του 2026.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr