NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Webinar για τη σημασία της EKE στην εποχή της κρίσης στις 28 Μαΐου από το ClickEvents

Webinar για τη σημασία της EKE στην εποχή της κρίσης στις 28 Μαΐου από το ClickEvents
18_05_2020 | 17:27
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το διάλογο για τη σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης Υγείας και Οικονομίας με την παρουσίαση μίας σημαντικής έρευνας για το χώρο του CSR ανοίγει το ClickeEvent στις 28 Μαΐου στις 17:00 με το webinar με θέμα: «Coronavirus: A great test for Corporate Social Responsibility».

Οι συμμετέχοντες στο πάνελ ανοίγουν τα χαρτιά τους, σχολιάζουν τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας για τη στάση που τηρούν οι Έλληνες καταναλωτές σε κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων την περίοδο του κορονοϊού. Τέλος αναλύουν τη σημασία του άμεσου μετασχηματισμού των προγραμματισμένων δράσεων ΕΚΕ και της εστίασης των budgets στην τρέχουσα κρίση, τόσο για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων όσο και για τους ίδιους τους πελάτες/καταναλωτές αλλά και το κοινωνικό σύνολο.

Το Webinar απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, CEO’s, στελέχη επιχειρήσεων, συμβούλους, επικοινωνιολόγους, coaches, εργαζόμενους όλων των κλάδων, φοιτητές, και όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν την σημερινή κοινή γνώμη στο γίγνεσθαι της χώρας.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr