NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Digi.travel Conference: ​Το μέλλον του τουρισμού μετά την πανδημία του COVID-19

Digi.travel Conference: ​Το μέλλον του τουρισμού μετά την πανδημία του COVID-19
19_05_2020 | 12:29 19_05_2020 | 12:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το web conference «Digi.travel Issues & Trends – Travel in the post-COVID19 Era» θα εξετάσει μέσω πολλών έμπειρων ομιλητών τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τάσεις, διάφορα case studies, ενώ οι εμπειρίες και η γνώση των ομιλητών θα 'μοιραστεί' στους συμμετέχοντες με συζητήσεις και αλληλεπίδραση.

Στις 28 και 29 Μαΐου θα διεξαχθεί φέτος το γνωστό συνέδριο "Digi.travel Conference", το οποίο θα διοργανωθεί πλήρως ψηφιακά ακολουθώντας τις τάσεις που προέκυψαν από το COVID-19. Το θέμα του συνεδρίου είναι "Digi.travel Issues & Trends – Travel in the post-COVID19 Era".

Με τον ερχομό της πανδημίας του COVID-19, φαίνεται ότι πολλά έχουν ήδη αλλάξει -και θα αλλάξουν στο μέλλον- στον κλάδο του τουρισμού. Λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας στην Ελλάδα οι προβληματισμοί είναι πολλοί. Για αυτόν το λόγο έρχεται το διαδικτυακό συνέδριο "Digi.travel" να δώσει βήμα στους επαγγελματίες του τουρισμού, ώστε να ενημερωθούν, αλλά και συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο. Στόχος είναι να ανταλλαχθούν απόψεις για την επανεκκίνηση του τουρισμού και για το πως αυτός θα διαμορφωθεί σε μέσο-μακροχρόνιο ορίζοντα.

Το "Digi.travel Issues & Trends" αποτελεί τη διαδικτυακή έκδοση των συνεδρίων Digi.travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications. Συντονιστές του συνεδρίου θα είναι ο κ. Δημήτριος Μπούχαλης, καθηγητής Τουρισμού στο Bournemouth University της Βρετανίας και διευθυντής του e-tourism Lab, και η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.

Στη λίστα των ομιλητών του φετινού, online συνεδρίου, περιλαμβάνονται σημαντικά ονόματα από την εγχώρια και τη διεθνή τουριστική βιομηχανία, όπως ο Eduardo Santander, Ph.D., Executive Director / CEO, European Travel Commission και πρόεδρος του Tourism Manifesto, η Anita Chan, CEO της Compass Edge, ο Michael Toanoglou, Ph.D., CHE, CHA επικεφαλής τμήματος και βοηθός καθηγητής στο Woosong University / International Hospitality Management Department SIHOM, ο Lido Loveri, Online Marketing Director στην Expedia Group, ο David Rutnam, Senior Manager, New Distribution Capability Regional Implementation της IATA, ο Luca Romozzi, Senior Director South Europe & Tourism της Sojern.

Επίσης, θα υπάρχουν και πολλά και ενδιαφέροντα πάνελ συζήτησης, με καταξιωμένους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, που θα ασχοληθούν και θα εστιάσουν σε θέματα που αφορούν στην ψυχολογία των μελλοντικών επισκεπτών, την τουριστική επιχειρηματικότητα, αλλά και στη διαφήμιση στο κοντινό μέλλον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr