NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: «Ελληνογερμανικοί ψηφιακοί διάλογοι»

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: «Ελληνογερμανικοί ψηφιακοί διάλογοι»

Μια νέα σειρά από online events, τους «Ελληνογερμανικούς Ψηφιακούς Διαλόγους», καθιερώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ανοίγοντας έναν σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας με τα μέλη του, για τη διάχυση πληροφοριών σχετικά με την οικονομία -ελληνική και γερμανική-, τις επενδύσεις, τους βασικούς τομείς της επιχειρηματικότητας και την απασχόληση.

Ο πρώτος «Ελληνογερμανικός Ψηφιακός Διάλογος», διοργανώνεται σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Γερμανικού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Germany Trade & Invest). Στο πλαίσιο αυτού, ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός, ο Γενικός Διευθυντής & Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης και η Διευθύντρια για την Ελλάδα και Κύπρο του Γερμανικού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Germany Trade & Invest), κα Μιχαέλα Μπαλή, θα συνομιλήσουν -διαδικτυακά- με τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους από την πολιτική και την οικονομία για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και των ελληνογερμανικών σχέσεων μετά την πανδημική κρίση.

Η συζήτηση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Μαΐου, ώρα 14:00 και, μεταξύ άλλων, θα επικεντρωθεί:

  • Στις πρακτικές προσαρμογής της αγοράς στα ακραία δεδομένα, που επέβαλε η κρίση του Covid-19.
  • Στην πολιτική αντιμετώπισης της επερχόμενης ύφεσης στην ελληνική οικονομία.
  • Στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε την περίοδο του lockdown το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, προκειμένου να στηρίξει τα μέλη του, όπως και στη στρατηγική που θα ακολουθήσει σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
  • Στην «επόμενη μέρα» του Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ του Βερολίνου.
  • Στην περαιτέρω ενίσχυση των επενδυτικών σχέσεων Ελλάδας–Γερμανίας
  • Στις ευκαιρίες που ανοίγονται για τις ελληνικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια και τη ΝΑ Ευρώπη.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες και για τη δήλωση συμμετοχή να ανατρέχει στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr