NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

«4 Μύθοι στην κατασκευή ιστοσελίδων»- 1η Ιουνίου στο insurancewebinars.gr

«4 Μύθοι στην κατασκευή ιστοσελίδων»- 1η Ιουνίου στο insurancewebinars.gr

Το Ίντερνετ εξελίσσεται ραγδαία σε ένα ισχυρότατο και στρατηγικής σημασίας μέσο προβολής και επικοινωνίας, αφού οι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνούν με το καταναλωτικό τους κοινό 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα, προσφέρει τη δυνατότητα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να συναγωνιστούν τις μεγαλύτερες αλλά αυτό που τους λείπει είναι η γνώση, η οργάνωση και η απόφαση. Τι καθυστερεί τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο να πάρουν αυτήν την απόφαση; Τι τους κρατάει μακριά από την επιτυχία της ιστοσελίδας τους; Ίσως οι μύθοι που επικρατούν γύρω από την κατασκευή ιστοσελίδων.

Ο Χρήστος Κοβούσογλου, Owner lifedesign.gr και το insurancewebinars.gr έρχονται να απομυθοποιήσουν τις προκαταλήψεις αυτές στη χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση που διοργανώνουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, στις 18:00 με τίτλο «4 Μύθοι στην κατασκευή ιστοσελίδων». Σκοπός του webinar είναι να καταρρίψει σε απλή γλώσσα κάποιους από τους πιο διαδεδομένους μύθους στη κατασκευή ασφαλιστικών ιστοσελίδων

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων και προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AIG, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, στις 18:00 – 19:30.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τον ιστότοπο και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Το Webinar σε περίπτωση πληρότητας ψηφιακών θέσεων θα μεταδοθεί ζωντανά από την κεντρική σελίδα του insurancewebinars.gr αλλά και από τη σελίδα του insuranceforum.gr στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η εισήγηση θα επικεντρωθεί στα εξής:

  • Μύθος 1: Αν ξοδέψεις “πολλά” χρήματα για κατασκευή ιστοσελίδας, η επιτυχία της είναι δεδομένη.
  • Μύθος 2: Αρκεί μόνο να πληρώσεις για να κάνεις ιστοσελίδα, μετά δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
  • Μύθος 3: Όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχεις, τόσο πιο ψηλά θα ανέβεις στη μηχανή αναζήτησης.
  • Μύθος 4: Οι πληρωμένες διαφημίσεις στη Google σε ανεβάζουν ψηλότερα στα οργανικά, γιατί η Google σε βλέπει με “άλλο μάτι”.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Χρήστος Κοβούσογλου γεννήθηκε το 1985. Το 2005 τελείωσε Counseling & Psychology στην Ελλάδα σε εξ αποστάσεως πρόγραμμα του Mediterranean College, από το Teesside University. To 2006 μέχρι και το 2010 ασχολήθηκε με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση αναλαμβάνοντας με μεγάλη επιτυχία το 40 ετών οικογενειακό ασφαλιστικό πρακτορείο καθώς μέσα σε 2,5 χρόνια αύξησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χαρτοφυλάκιο.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το Digital το 2008 παράλληλα με την ασφαλιστική δραστηριότητα όταν και κατασκεύασε τη πρώτη σελίδα του ασφαλιστικού πρακτορείου cosmolife.gr. To 2010 παραχώρησε όλη τη παραγωγή του γραφείου σε συνεργάτες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων καθώς ήταν ένα όνειρο που είχε από έφηβος.

Το 2020 έχει κατασκευάσει πάνω από 150 ιστοσελίδες, με ένα μεγάλο ποσοστό να είναι ασφαλιστικές. Συνεργάζεται με μεγάλα Digital Agency αναλαμβάνοντας συμβουλεύοντας όλων των μεγεθών τις επιχειρήσεις. Διαθέτει το 50% σε 2 μεγάλα και ανερχόμενα ασφαλιστικά site (syntaxeis.com & asfaleia-ygeias.com) και το 100% σε μία από της μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης καθηγητών το greekedu.gr.

Είναι official partner της Digital Minds, ένα από τα κορυφαία certified YouTube Agency στην Ευρώπη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr