NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Coca ‑ Cola HBC: Σύντομα και στην Ελλάδα τα προϊόντα της Costa Coffee

Coca ‑ Cola HBC: Σύντομα και στην Ελλάδα τα προϊόντα της Costa Coffee

Η Coca ‑ Cola HBC παρουσίασε σήμερα μια νέα σειρά προϊόντων Costa Coffee, για κατανάλωση στο σπίτι και εν κινήσει, ξεκινώντας από τη Βουλγαρία, την Πολωνία και την Ουγγαρία, ενώ η γκάμα θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην Ελλάδα, την Ελβετία, τη Ρουμανία, την Κροατία, τη Σλοβενία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία, με περισσότερες να μπαίνουν στη σχετική λίστα μέσα στη τρέχουσα χρονιά.

Ο Zoran Bogdanovic, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca ‑ Cola HBC δήλωσε: «Πρόκειται για μια συναρπαστική κίνηση με μια εξαιρετική μάρκα που συνεχίζει να χτίζει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου και της επιχείρησής μας πέρα από την τρέχουσα κρίση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εμπειρία Costa Coffee για να απολαμβάνουν οι αγοραστές / καταναλωτές τους.

Με βάση τη δυναμική του brand, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας σε καφετέριες, μπαρ και ξενοδοχεία για να προσφέρουμε το Costa Coffee όταν θα είναι ασφαλές να ανοίξουν ξανά. Αυτή η κίνηση ενισχύει τη δύναμη, το εύρος και την ευελιξία του χαρτοφυλακίου μας και σηματοδοτεί την έναρξη του μακροπρόθεσμου αναπτυξιακού μας σχεδίου για να προσφέρουμε Costa Coffee στις 28 αγορές μας».

Ο Jill McDonald, Διευθύνων Σύμβουλος της Costa Coffee, σημείωσε: «Η αποστολή της Costa Coffee είναι να εμπνεύσει τον κόσμο να λατρέψει τον υπέροχο καφέ. Η σημερινή κυκλοφορία με την Coca ‑ Cola HBC θα διαταράξει και θα επαναπροσδιορίσει το πώς το και πού μπορούν οι άνθρωποι να απολαύσουν τον καφέ στις ευρωπαϊκές αγορές μας, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μάρκετινγκ, την ευρωπαϊκή κλίμακα και τα διαπιστευτήρια διανομής της Coca ‑ Cola HBC, με την τεχνογνωσία της Costa Coffee στον καφέ.

Όλη η γκάμα, συμπεριλαμβανομένων των pods μας και του έτοιμου προς κατανάλωση καφέ, έχουν κατασκευαστεί από τον Gennaro Pelliccia, τον Master of Coffee, και χρησιμοποιούν κόκκους καφέ με πιστοποίηση Rainforest Alliance, που χρησιμοποιούνται σε όλους τους καφέδες της Costa σε όλο τον κόσμο. Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους καταναλωτές νέους τρόπους για να απολαύσουν ένα Costa, ανεξάρτητα από την περίσταση».

Ο Gordon Mowat, Διευθύνων Σύμβουλος της Costa Coffee Europe και MENA, δήλωσε: «Η σημερινή έναρξη στη Βουλγαρία, την Πολωνία και την Ουγγαρία σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ συναρπαστικής συνεργασίας μεταξύ της Costa Coffee και της Coca ‑ Cola HBC. Καθώς γιορτάζουμε την κυκλοφορία μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για τους καταναλωτές, συνεχίζουμε να εξετάζουμε πώς θα φέρουμε την καινοτομία στον καφέ στις βασικές ευρωπαϊκές αγορές μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες τους επόμενους μήνες».

Σημειώνεται πως η Coca‑Cola Company εξαγόρασε την Costa Coffee πριν από μερικούς μήνες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr