NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

«Βιοϊατρική Μηχανική»: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μεταπτυχιακές σπουδές

«Βιοϊατρική Μηχανική»: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μεταπτυχιακές σπουδές

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ» στην υπ’ αριθμ. 5/6-5-2020 συνεδρίασή της αποφάσισε την προκήρυξη τριάντα (30) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Στο Δ.Π.Μ.Σ. συμμετέχουν τα Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής 1) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΗΜΤΥ), 2) Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (ΜΗΥΠ), 3) Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών (ΜΑΜ) και 4) το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ΔΠΜΣ Βιοϊατρική Μηχανική οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών διάρκειας τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων (90 ECTS).

Η υποβολή αιτήσεων στο ΔΠΜΣ Βιοϊατρική Μηχανική για το ακαδημαϊκό έτος 2020/21 ολοκληρώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου 2020. Το σύστημα υποβολής θα είναι ανοικτό για όλο αυτό το διάστημα

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2020, μέσω της δικτυακής πύλης: matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_pg_adm#

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr