NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Bank of America: 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων

Bank of America: 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων
02_06_2020 | 16:02 02_06_2020 | 16:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Στήριξη Επιχειρήσεων

Η Bank of America ανακοίνωσε σήμερα ότι αναλαμβάνει μια τετραετή δέσμευση πρόσθετης υποστήριξης ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει τις τοπικές κοινότητες να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές και φυλετικές ανισότητες που επιταχύνεται από την παγκόσμια πανδημία.

Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στην παροχή βοήθειας σε ανθρώπους και κοινότητες που έχουν βιώσει μεγαλύτερο αντίκτυπο από την κρίση στην υγεία.

«Οι υποκείμενες οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες που υπάρχουν έχουν επιταχυνθεί και ενταθεί κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Moynihan. «Τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας δημιούργησαν μια αίσθηση πραγματικού επείγοντος που έχει προκύψει σε ολόκληρο το έθνος μας, ιδίως ενόψει των φυλετικών αδικιών που έχουμε δει στις κοινότητες όπου εργαζόμαστε και ζούμε. Όλοι πρέπει να κάνουμε περισσότερα».

Το πακέτο περιλαμβάνει υποστήριξη του τομέα της υγείας, συνεργασίες με κολέγια και πανεπιστήμια για ερευνητικά προγράμματα και άλλους τομείς αμοιβαίας ευκαιρίας, υποστήριξη σε μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειονότητες, reskilling/upskilling μέσω συνεργασιών με γυμνάσια και κοινοτικά κολέγια και λειτουργική υποστήριξη και επενδύσεις για προσιτή στέγαση.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε βήματα που έχει ήδη λάβει η τράπεζα, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να υποστηρίξει τους μη κερδοσκοπικούς εταίρους της στις κοινότητες της και 250 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει με το δανεισμό στις μικρότερες επιχειρήσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr