NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Μόνωση ταράτσας: Η καλύτερη ασπίδα προστασίας για το σπίτι σας

Μόνωση ταράτσας: Η καλύτερη ασπίδα προστασίας για το σπίτι σας
Sponsored by:
Μόνωση ταράτσας: Η καλύτερη ασπίδα προστασίας για το σπίτι σας
03_06_2020

Οι μονώσεις ταρατσών αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο θωράκισης ενός σπιτιού απέναντι στη ζέστη και στο κρύο.

Όσο καινούριο ή παλιό και εάν είναι ένα κτήριο, μια ολοκληρωμένη μόνωση – στην οποία έχουν χρησιμοποιηθεί πιστοποιημένα μονωτικά υλικά – αποτελεί μια ασπίδα προστασίας που διασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι μονώσεις ταρατσών καταγράφουν άνοδο, μια και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικιών στρέφονται σε αυτή την άκρως αποτελεσματική λύση για να περιορίσουν τις ιδιαίτερα υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες μέσα στον χώρο διαβίωσης τους και να θωρακίσουν το κτίριο τους απέναντι στη μούχλα και την υγρασία.

Πλεονεκτήματα μόνωσης ταράτσας

Οι μονώσεις ταρατσών αποτελούν αναμφισβήτητα ένα ισχυρό όπλο προστασίας για την οροφή του σπιτιού και διασφαλίζουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Βασική ωστόσο προϋπόθεση για να απολαύσει κανείς αυτά τα πλεονεκτήματα είναι να αναθέσει το έργο των μονώσεων σε επαγγελματίες του κλάδου. Η εταιρεία GOUMAS, που δραστηριοποιείται με συνέπεια και αφοσίωση, με τις μονώσεις, και ιδιαίτερα με τις μονώσεις ταρατσών, διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, μέσω του οποίου προσφέρει την δέουσα τεχνογνωσία και κατάρτιση. Ταυτόχρονα, αξιοποιεί στο έπακρο όλες τις σύγχρονες εφαρμογές στεγανοποίησης και θερμομόνωσης, με στόχο πάντα τα μέγιστα εφικτά οφέλη για τους καταναλωτές.

Διατήρηση θερμοκρασίας

Η μόνωση της ταράτσας του κτιρίου προσφέρει σταθερή θερμοκρασία. Οι μονώσεις ταρατσών αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη θωράκιση μιας οικίας, καθώς το σπίτι ζεσταίνεται ή ψύχεται πιο εύκολα και παραμένει ζεστό και δροσερό περισσότερο χρονικό διάστημα, όταν διαθέτει μόνωση. Αντί λοιπόν να καίει κάποιος επί ώρες το τζάκι, τη σόμπα ή τα καλοριφέρ και το σπίτι να μην ζεσταίνεται επαρκώς ή να χρειάζεται αναμμένο τους καλοκαιρινούς μήνες όλη μέρα το κλιματιστικό και η οικία να θυμίζει ακόμη «καμίνι», μπορεί να στραφεί σε μια επαγγελματική μόνωση που θα του λύσει τα χέρια.

Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

Συνεπακόλουθα, προχωρώντας σε μια επαγγελματική μόνωση, εξοικονομούνται ενέργεια και χρήματα. Προσφέρεται, έτσι, η επιθυμητή θερμοκρασία ανάλογα με την εποχή, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια για τη θέρμανση ή την ψύξη του και κατά συνέπεια ξοδεύοντας και λιγότερα χρήματα. Οι μονώσεις ταρατσών αποτελούν άλλωστε μια επένδυση με άμεση απόσβεση χρημάτων και οικονομικά οφέλη με διάρκεια πολλών χρόνων.

goumas-2.jpg?mtime=20200602172231#asset:188562

Δίχτυ προστασίας

Ανάλογα με τα μονωτικά υλικά που θα επιλεγούν για την ταράτσα, υπάρχει και η δυνατότητα για ένα ένα έξτρα δίχτυ προστασίας. Μια σωστή και επαγγελματική μόνωση – που ενδεχομένως να συνδυάζει στεγανοποίηση και θερμομόνωση ταράτσας – αποτελεί μια ασπίδα προστασίας από εξωγενείς φυσικές φθορές ή καταστροφές. Για παράδειγμα, το σπίτι προστατεύεται από τη μούχλα και την υγρασία και συνεπώς επεκτείνεται η μακροζωία του. Παράλληλα, μια οροφή που δεν έχει μονωθεί σωστά ή και καθόλου, είναι πολύ πιθανόν να υποστεί σοβαρές φθορές με την πάροδο του χρόνου με αποτέλεσμα στη συνέχεια να χρειαστεί να δαπανηθούν υπέρογκα χρηματικά ποσά για την επιδιόρθωση της. Αυτό πρακτικά θα σημαίνει περισσότερα έξοδα, ενώ ελλοχεύει πάντα και ο κίνδυνος κατάρρευσης τμημάτων της οροφής του σπιτιού. Η μόνωση της ταράτσας του σπιτιού απαλλάσσει από τέτοιου είδους έγνοιες.

Επομένως, για μια αποτελεσματική μόνωση ταράτσας σημαντικό ρόλο παίζουν και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία GOUMAS χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα, τα οποία παρέχουν ασφάλεια και χαρακτηρίζονται από μακροζωία. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει και ο κατάλληλος σχεδιασμός του τύπου μόνωσης που κάθε φορά απαιτείται. Ο εν λόγω όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, από τη μελέτη του εκάστοτε κτιρίου και των αναγκών του, μέχρι και την επιλογή των κατάλληλων υλικών και φυσικά την τοποθέτηση και εφαρμογή τους. Οι μονώσεις αποτελούν αναμφισβήτητα μια απαραίτητη ασπίδα προστασίας για κάθε κτίριο, αρκεί να τις αναλαμβάνουν επαγγελματίες που διαθέτουν την τεχνογνωσία, την κατάρτιση και είναι σε θέση, πάντοτε με σεβασμό, να βοηθήσουν τον ενδιαφερόμενο να επιλέξει την πιο συμφέρουσα για τον ίδιο λύση.

Sponsored by:
Μόνωση ταράτσας: Η καλύτερη ασπίδα προστασίας για το σπίτι σας

Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr