NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Nestlé Ελλάς και ACEin διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Ignite Ideas

Nestlé Ελλάς και ACEin διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Ignite Ideas

Το πρόγραμμα Ignite Ideas διοργανώνεται για δεύτερη φορά με πρωτοβουλία της Nestlé Ελλάς και υλοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηριχθούν καινοτόμες προτάσεις με στόχο να υλοποιηθούν πιλοτικά σε πραγματικό περιβάλλον μέσω καθοδήγησης, του κατάλληλου επιχειρηματικού μοντέλου και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της κλιματική αλλαγής, της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικοί τομείς του προγράμματος είναι:

  • Διαχείριση, ανακύκλωση ή/και επαναχρησιμοποίηση υλικών, συσκευασιών και απορριμμάτων (στάδια κυκλικής οικονομίας)
  • Εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για το περιβάλλον
  • Βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα και μεταφορές
  • Ανοιχτή θεματική ενότητα σε σχέση με το περιβάλλον

Οι συμμετέχοντες, εφόσον διακριθούν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντική υποστήριξη και καθοδήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Nestlé και του Κέντρου ACEin σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με στόχο την ανάπτυξη και υλοποίηση της ιδέας τους σε πραγματικό περιβάλλον.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά εδώ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο ACEin στα τηλέφωνα 210 8203827/6988192275 ή στο e-mail acein@aueb.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr