NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Aumorfia: Πρωτότυπα κομμάτια που συμπληρώνουν και συμπληρώνονται [video]

10_06_2020 07_10_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Η λέξη Aumorfia είναι μια έννοια που εφευρέθηκε για να αποδώσει το «κενό» μεταξύ των ελληνικών λέξεων «ομορφιά» και «αμορφία». Με βασική πρώτη ύλη το δέρμα, δημιουργεί πρωτότυπα κομμάτια που συμπληρώνουν και συμπληρώνονται από το outfit αυτού που τα φοράει και αναδεικνύουν την προσωπικότητα του.

Όπως αναφέρει η ίδια «ξεκίνησα το 2014 το brand Aumorfia σε μια ανάγκη μου να δημιουργήσω ένα προϊόν πέραν από την υπηρεσία που είχα συνηθίσει να ασχολούμαι ως τότε, γιατί το βασικό μου επάγγελμα και οι σπουδές μου είναι πάνω στο interior και graphic design.

Ξεκίνησα με το σκοπό να δημιουργήσω κάτι που να αφορά την καθημερινότητα του άλλου και τη λειτουργία του μέσα στη μέρα, κυρίως έχοντας ως στόχο ανθρώπους που δουλεύουν».

«Οι δημιουργίες μου θεωρώ ότι και συμπληρώνουν και συμπληρώνονται από τα ρούχα, δηλαδή πάντα λειτουργούν μαζί με το outfit αυτού που τα φοράει και λειτουργούν μαζί με την προσωπικότητα αυτού που τα φοράει».

«Αν θα μπορούσα να πω ότι εμπνέομαι από κάτι είναι από την αρχιτεκτονική λόγω της ιδιότητάς μου. Έμπνευση μπορώ να πω ότι αντλώ από το κάθε τι που θα δω μέσα στη μέρα, δηλαδή το μάτι μου έχει μάθει να παρατηρεί πάρα πολύ και να συλλέγει πληροφορίες».

«Η παραγωγή νιώθω υπερήφανη να πω ότι γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, τουλάχιστον αυτό προσπαθώ, πιστεύω κατά 90% το έχω πετύχει. Έχω την πρώτη μου ύλη, τα δέρματα, έρχονται από ελληνικά βυρσοδεψία, είναι λίγα όσα έχουν μείνει αλλά κάνουν εξαιρετική δουλειά».

«Είναι ωραίο να ζεις και να δημιουργείς σε μια χώρα που έχει πολιτισμό και σε εμπνέει καθημερινά και έχει επίσης ήλιο»

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr