NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Online networking event για μικρές επιχειρήσεις από την BNI και το epixeiro.gr

Online networking event για μικρές επιχειρήσεις από την BNI και το epixeiro.gr
10_06_2020 | 20:09 16_06_2020 | 16:31
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με στόχο να αυξήσουν την πελατεία και τις πωλήσεις τους, η BNI και το epixeiro.gr συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση που θα φέρει κοντά επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

«Η ισχύς εν τη ενώσει. H συνεργασία, η αμοιβαιότητα και η εμπιστοσύνη, είναι αναπόσπαστα στοιχεία στο δρόμο για την επιτυχία. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και θα πρέπει να τις στηρίξουμε», τόνισε ο Βαγγέλης Χαμπηλομάτης ιδρυτής του epixeiro.gr σχολιάζοντας το εγχείρημα.

Στο πλαίσιο αυτό, το epixeiro.gr στηρίζοντας την ελληνική αγορά και σε συνεργασία με τη ΒΝΙ, τον διεθνή οργανισμό στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διοργανώνει ένα online networking event την Τετάρτη 24 Ιουνίου.

«Ρόλος μας στην ελληνική αγορά είναι να στηρίξουμε το πλαίσιο και το σύστημα μέσα στο οποίο επιχειρηματίες όλων των επαγγελμάτων αναπτύσσουν το επιχειρείν τους» τονίζει η Ελλη Γλύτσου, εκπρόσωπος της ΒΝΙ στη χώρα μας.

Το online event απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς, η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή προκειμένου να λάβουν μέρος.

Η εκδήλωση έχει διάρκεια 2 ώρες κατά τις οποίες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν σε ξεχωριστά break out rooms με άλλους συμμετέχοντες, εντός χρονικού πλαισίου στο οποίο θα υπάρχει κεντρικός συντονισμός.

Το όριο συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 300 άτομα, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Ολοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν οδηγίες τόσο για το πώς μπορούν να προετοιμαστούν σωστά για τη συμμετοχή τους, όσο και για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν το χρόνο που διέθεσαν, κάνοντας σωστό follow up.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr