NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Coca-Cola HBC: Αποχωρεί ο CFO, σε αναζήτηση αντικαταστάτη η εταιρεία

Coca-Cola HBC: Αποχωρεί ο CFO, σε αναζήτηση αντικαταστάτη η εταιρεία
18_06_2020 | 10:43 18_06_2020 | 10:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Coca ‑ Cola HBC AG ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Μιχάλης Ήμελλος, Chief Financial Officer, ενημέρωσε την εταιρεία για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021.

Ο Ήμελλος θα συνεχίσει στον ρόλο του μέχρι να διοριστεί ο διάδοχός του και στη συνέχεια θα παραμείνει στην εταιρεία κατά τη διάρκεια μιας μεταβατικής περιόδου.

Ο Zoran Bogdanovic, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca ‑ Cola HBC δήλωσε: «Εκ μέρους όλων στην Coca ‑ Cola HBC, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη για την ισχυρή δέσμευσή του και την πολύτιμη συνεισφορά του στην εταιρεία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια ως CFO του Ομίλου, ο Μιχάλης διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και την εφαρμογή βασικών στρατηγικών αποφάσεων και πρωτοβουλιών που πλοήγησαν με επιτυχία την Coca ‑ Cola HBC σε περιόδους πρόκλησης και ανάπτυξης, δημιουργώντας έναν ισχυρό ισολογισμό και μια ισχυρή ομάδα. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και τη συνεργασία του από τότε που ανέλαβα ως Διευθύνων Σύμβουλος και χαίρομαι που θα παραμείνει με την εταιρεία για να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση».

Ο Μιχάλης Ήμελλος, CFO της Coca ‑ Cola HBC σημείωσε με τη σειρά του: «Ήταν προνόμιο να συμμετέχω στην επιτυχία της Coca ‑ Cola HBC τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι ευγνώμων στους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και υπερήφανος για τα επιτεύγματά μας όλα αυτά τα χρόνια. Έχω δεσμευτεί να διευκολύνω την παράδοση και τη μετάβαση που θα διασφαλίσουν ότι η Coca ‑ Cola HBC θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις συναρπαστικές ευκαιρίες, από μια θέση δύναμης».

Η Coca ‑ Cola HBC πραγματοποιεί αναζήτηση για τον επόμενο CFO, λαμβάνοντας υπόψη εσωτερικούς και εξωτερικούς υποψηφίους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr