NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το incubation programme της Demium

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το incubation programme της Demium

​Τη δυνατότητα συμμετοχής στο startup incubation programme που διοργανώνει προσφέρει η Demium στην Ελλάδα, με τις αιτήσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Demium, όπως αναφέρει, «παρέχει όλη τη βοήθεια που απαιτείται για τη δημιουργία επιτυχημένων νέων εταιρειών: μοναδική εκπαίδευση στην τεχνολογία, επιχειρηματική ανάπτυξη, επιχειρηματικό σχεδιασμό και πληθώρα άλλων πραγμάτων».

Αποτελεί ένα μέρος που μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία MVP καθώς πλαισιώνεται από καταρτισμένους εκπαιδευτές, και διαθέτει ένα πολύ διευρυμένο δίκτυο επενδυτών που δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες να αντλήσουν κεφάλαια.

Η Demium, για το 2019, είχε 50 επιπλέον νέες startups και exits σε όλη την Ευρώπη. To 2020 συνεχίζει δυναμικά, με 35 ενεργούς incubee’s και 15 project.

Είναι σημαντικό πως δεν χρειάζεται κάποιος να διαθέτει startup για να ενταχθεί. Στην πραγματικότητα, η Demium επιλέγει συμμετέχοντες σε ατομική βάση. Εάν η αίτηση είναι επιτυχής, δίνεται η ευκαιρία συνάντησης με άλλους ταλαντούχους επιχειρηματίες με τους οποίους μπορεί κάποιος να σχηματίσει ομάδα.

Την ίδια στιγμή, δεν είναι απαραίτητη ούτε η ύπαρξη αρχικής ιδέας. Η Demium εστιάζει στο ακατέργαστο επιχειρηματικό ταλέντο και τις ικανότητες, παρά στην επιχειρηματική ιδέα, θεωρώντας ότι αυτό που πραγματικά χαρακτηρίζει έναν επιχειρηματία είναι η ικανότητα να προχωρά με μια ιδέα, να την εκτελεί και να ξεπερνά όλες τις προκλήσεις που προκύπτουν στην πορεία.

Κατά τη διάρκεια του incubation προσφέρεται πρόσβαση σε μέντορες και ειδικούς σε άλλες τοποθεσίες τις Demium και, μετά από αυτό, το δικαίωμα πρόσβασης σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους της. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, η σχέση με τη Demium συνεχίζεται, με έμφαση στην επίτευξη επενδύσεων. Μετά την ολοκλήρωση του incubation προγράμματος, η σχέση με τη Demium συνεχίζεται, με έμφαση στην άντληση επενδύσεων που θα βοηθήσουν την εξέλιξη της εταιρίας.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr