NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δυο ενδιαφέροντα webcast του ΣΕΒΙΤΕΛ για το ελληνικό ελαιόλαδο

Δυο ενδιαφέροντα webcast του ΣΕΒΙΤΕΛ για το ελληνικό ελαιόλαδο
07_07_2020 | 11:47 07_07_2020 | 11:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Αγροτική Ανάπτυξη

Με δύο ενδιαφέροντα και άκρως επίκαιρα webcast για το ελληνικό ελαιόλαδο συνεχίζει την ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων τυποποίησης ελαιολάδου ο ΣΕΒΙΤΕΛ.

Όπως έχει γίνει γνωστό στον κλάδο, οι φορείς του ελαιολάδου στις ΗΠΑ, η Αμερικανική Ένωση Παραγωγών Ελαιολάδου (AOOPA) και ο Βορειοαμερικάνικος Σύνδεσμος Ελαιολάδου (ΝΑΟΟΑ), προτείνουν ένα νέο πρότυπο ταυτότητας για τα ελαιόλαδα και τα πυρηνέλαια που διακινούνται στην αγορά των ΗΠΑ, διαφοροποιημένο από αυτά που προβλέπει η ε.ε και το διεθνές συμβούλιο ελαιοκομίας.

Η συμβουλευτική επιτροπή χημικών εμπειρογνωμόνων (ΣΕΧΕ) του ΣΕΒΙΤΕΛ, διοργανώνει ανοιχτή τηλεδιάσκεψη - webcast, σήμερα τρίτη 7/7/2020 & ώρα 2.30 μμ προκείμενου να συζητηθεί το εν λόγω θέμα και να καταλήξουν όλοι σε κοινά αποδεκτές λύσεις.

Ευπρόσδεκτοι όλοι οι εξαγωγείς - τυποποιητές (μέλη και μη μέλη του ΣΕΒΙΤΕΛ) στην πλατφόρμα zoom.us πατώντας στο link https://us04web.zoom.us/j/7706...

Επίσης, η συμβουλευτική επιτροπή μάρκετινγκ & εξαγωγών (ΣΕΜΕ) του ΣΕΒΙΤΕΛ, διοργανώνει ανοιχτή τηλεδιάσκεψη - webcast, αύριο τετάρτη 8/7/2020 & ώρα 3.30 μμ προκείμενου να παρουσιασθεί & αναλυθεί η ενδιαφέρουσα για το ελληνικό ελαιόλαδο αγορά των ΗΠΑ.

Ευπρόσδεκτοι όλοι οι εξαγωγείς - τυποποιητες (μέλη και μη μέλη του ΣΕΒΙΤΕΛ) στην πλατφόρμα zoom.us πατώντας στο link https://us04web.zoom.us/j/7571...

Για πληροφορίες, 2103238856

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr