NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Foundit: Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας στην Κρήτη και την ευρύτερη νησιωτική περιοχή

Foundit: Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας στην Κρήτη και την ευρύτερη νησιωτική περιοχή

Η ομάδα του Bizrupt, η πρωτοβουλία εθελοντών που οραματίζονται μέσω των δράσεων τους, όπως το Open Coffee Heraklion και το Fuckup Nights Heraklion, την ανάδειξη και ενίσχυση του έντονου δυναμισμού και των μοναδικών ιδεών που υπάρχουν στο επιχειρηματικό – και όχι μόνο - οικοσύστημα της Κρήτης, ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, το Foundit.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους «συνεργαζόμαστε, για ακόμα μία φορά μετά το Get Hired, με την 100mentors και το Prince’s Trust International, και φέρνουμε στην Κρήτη και την ευρύτερη νησιωτική περιοχή της χώρας ένα νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας. Το Foundit είναι ένα δωρεάν, ολοκληρωμένο πρόγραμμα που απευθύνεται σε νέους, μεταξύ 18-35 ετών, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή έχουν ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα -max 12 μήνες- και νιώθουν ότι χρειάζονται υποστήριξη».

Τι παρέχει το Foundit;

  • Γνώση γύρω από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά ζητήματα, όπως έρευνα αγοράς, marketing, business plan, έναρξη, οικονομική διαχείριση, κα.
  • Mentoring από εξειδικευμένους μέντορες έως 1 χρόνο.
  • Καθοδήγηση για χρηματοδότηση της επιχείρησής σου, εάν τη χρειάζεσαι.
  • Καθοδήγηση εάν τελικά αποφασίσεις ότι η αυτοαπασχόληση δεν σου ταιριάζει.
  • Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι παραπάνω από το να παρακολουθήσεις ένα από τους κύκλους training του Foundit.

Πώς λειτουργεί το Foundit;

  1. Πρώτα απ’ όλα είναι απαραίτητο να ενημερωθείς για το πρόγραμμα! Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στο webpage εδώ. Έχουμε όμως ετοιμάσει και ένα info-session για να λύσεις κάθε απορία σου γύρω από το πρόγραμμα και να αντιληφθείς αν είναι αυτό που αναζητάς.
  2. Έπειτα, στέλνεις την αίτηση σου για να συμμετέχεις στον 1ο κύκλο του Foundit Training που θα γίνει 27-30 Ιουλίου. Μπορείς να στείλεις την αίτηση σου έως τις 23/07. Ακολουθούμε μία διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των αιτήσεων, γι’ αυτό αν στείλεις την αίτησή σου θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά. Θα επιλέξουμε συνολικά 15 άτομα.
  3. Αφού σε επιλέξουμε, θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις το τετραήμερο training online! Δεν χρειάζεται να μετακινηθείς, παρακολουθείς το training από την άνεση του σπιτιού σου ή από όπου εσύ προτιμάς. Χρειάζεσαι μόνο έναν υπολογιστή. Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, θα συζητηθούν θέματα όπως, πώς να κάνεις έρευνα αγοράς, στόχευση πελατών και marketing, business plan, έναρξη επιχείρησης, φορολογικά θέματα και πολλά άλλα.
  4. Μετά την ολοκλήρωση του training, η ομάδα του Foundit και οι μέντορές μας συζητούν μαζί σου για τα επόμενα βήματα σου: Επιχείρηση ή “όχι τελικά”;
  5. Ανάλογα με το τι εσύ θα επιλέξεις, ακολουθεί mentoring που θα σε βοηθήσει:
    1. Στην περίπτωση “NAI, θα ξεκινήσω την επιχείρησή μου”, να ολοκληρώσεις το business plan σου και να βγεις στην αγορά, ή να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις αν δραστηριοποιείσαι ήδη επιχειρηματικά (max 12 μήνες).
    2. Στην περίπτωση “Η αυτοαπασχόληση δεν μου ταιριάζει”, να βρεις άλλες διεξόδους και να αξιοποιήσεις τα skills σου.

Πότε ξεκινάει το Foundit;

Το πρόγραμμα είναι ήδη σε λειτουργία και 27-30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος του Foundit Training. Αιτήσεις συμμετοχής για τον 1ο κύκλο μέχρι τις 24/07: https://carreer-business.typeform.com/to/A5VJKvM1

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr