NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Οι αεροπορικές ζητούν πρωτόκολλο ελέγχου για την αποκατάσταση των υπερατλαντικών ταξιδιών

Οι αεροπορικές ζητούν πρωτόκολλο ελέγχου για την αποκατάσταση των υπερατλαντικών ταξιδιών

Οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες παροτρύνουν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση να αποκαταστήσουν γρήγορα τα υπερατλαντικά αεροπορικά ταξίδια, αναπτύσσοντας ένα κοινό πρωτόκολλο ελέγχου επιβατών.

Οι Διευθύνων Σύμβουλοι της United, American Airlines, IAG και της Lufthansa Group έγραψαν την Τρίτη ότι «δεδομένης της αναμφισβήτητης σημασίας των υπερατλαντικών αεροπορικών ταξιδιών στην παγκόσμια οικονομία καθώς και στην οικονομική ανάκαμψη των επιχειρήσεων μας, πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο να βρούμε έναν τρόπο να ανοίξουμε εκ νέου τις αεροπορικές υπηρεσίες μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης».

Όπως τόνισαν, ένα πρόγραμμα τεστ «θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την κυβέρνηση και τη βιομηχανία να συνεργαστούν» και «να αποκαταστήσουν με ασφάλεια τα ταξίδια επιβατών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρώπης». Η επιστολή απευθύνθηκε «επειγόντως» στον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Mike Pence και στην Ylva Johansson, την Ευρωπαία επίτροπο εσωτερικών υποθέσεων.

Οι υπογράφοντες ήταν ο Scott Kirby για την United, ο Carsten Spohr για τη Lufthansa, ο Doug Parker για την American Airlines και ο Willie Walsh για την IAG, που κατέχει την British Airways και την Iberia.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr