NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Κορονοϊός: Περισσότερα από 15.000 εστιατόρια έχουν κλείσει οριστικά στις ΗΠΑ

Κορονοϊός: Περισσότερα από 15.000 εστιατόρια έχουν κλείσει οριστικά στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με στοιχεία από την Yelp, σχεδόν 16.000 εστιατόρια έχουν κλείσει οριστικά από τότε που εμφανίστηκε ο κορονοϊός στις ΗΠΑ.

Στη νέα έκθεση, η εταιρεία δήλωσε ότι από τις 10 Ιουλίου έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 26.160 κλεισίματα εστιατορίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με στοιχεία από την πλατφόρμα της. Από αυτά τα κλειστά εστιατόρια, 15.770 έχουν κλείσει μόνιμα, κάτι που αντιπροσωπεύει το 60% όλων των κλειστών εστιατορίων.

Αυτό ισοδυναμεί με 2.956 περισσότερα μόνιμα κλεισίματα από τις 15 Ιουνίου, αύξηση 23% στα μόνιμα κλεισίματα σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα.

Εκτός από αυτούς τους αριθμούς, η έκθεση της Yelp σημείωσε επίσης ότι τα εστιατόρια έχουν πλέον ξεπεράσει τη λιανική βιομηχανία, όσον αφορά στις κλειστές επιχειρήσεις από την έναρξη της πανδημίας.

Η βιομηχανία των μπαρ και της νυχτερινής ζωής έχει δεχθεί παρόμοιο πλήγμα. Παρά το γεγονός ότι είναι έξι φορές μικρότερη από τον κλάδο των εστιατορίων, έχει επίσης δει μαζικά κλεισίματα, με περίπου 5.454 συνολικά κλεισίματα επιχειρήσεων, από τα οποία 2.429 ταξινομούνται ως μόνιμα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr