NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Τρόφιμα & Ποτά
ανάγνωση

​Νέο κατάστημα στο Μαρούσι για το Βιολογικό Χωριό

​Νέο κατάστημα στο Μαρούσι για το Βιολογικό Χωριό

Το 12ο κατάστημά της εγκαινίασε η αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων, «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» στην Λεωφ. Κηφισίας 78 στο Μαρούσι.

Στο κατάστημα λειτουργεί βιολογικό κρεοπωλείο με πιστοποιημένα, ελληνικά, εκλεκτής ποιότητας βιολογικά κρέατα. Επίσης, από το Σεπτέμβριο θα λειτουργεί Organic Bar με ολόφρεσκους χυμούς, smoothies και πολλά healthy snacks. Διαθέτει μεγάλη γκάμα βιολογικών τροφίμων (όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ψυγείου, όσπρια, ζυμαρικά κτλ) αλλά και μεγάλη ποικιλία σε είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης.

Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» διαθέτει μια εύχρηστη πλατφόρμα e-shop στην ιστοσελίδα www.biologikoxorio.gr, αλλά και υπηρεσίες delivery κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (τηλ. Αμαρουσίου: 210 80 21 437).

Με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Μαρούσι, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Δεληκάρης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η αποστολή του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού είναι η παροχή υγιεινών βιολογικών τροφίμων σε όσο το δυνατό περισσότερους καταναλωτές. Η υποστήριξη της υγείας όλων των ανθρώπων αλλά και η διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του πλανήτη μας αποτελεί βασική αξία για τον όμιλό μας. Πρώτιστο μέλημα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού είναι να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και να ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους στη σύγχρονη διατροφή με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, την ποιότητα ζωής του αλλά και στο φυσικό περιβάλλον. Το 2020 βρίσκει το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» σε δημιουργική πορεία ανάπτυξης, δίνοντας την ευκαιρία αγοράς μοναδικών προϊόντων ευρείας ποικιλίας σε όλο και περισσότερους καταναλωτές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr