NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Profile: ​Αναβάθμιση της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next

Profile: ​Αναβάθμιση της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next

Τον περαιτέρω εμπλουτισμό, με τρόπο που βελτιστοποιεί και απλοποιεί όλο το εύρος της διαδικασίας δανειοδότησης, της εφαρμογής διαχείρισης δανείων της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next ανακοίνωσε η Profile Software

Η αναβαθμισμένη τραπεζική πλατφόρμα FMS.next περιλαμβάνει λύσεις για Loan Origination και Management καθώς και Debt Collection ώστε οι τράπεζες, οι εταιρείες FinTech και οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί να μπορούν να διαχειριστούν πλήρως δάνεια και microlending προϊόντα (μικροπιστώσεις). Στις νέες λειτουργικότητες συμπεριλαμβάνονται η πλήρης αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των δανείων, από την εκκίνηση και την έγκριση έως την εκταμίευση, την εξυπηρέτηση και την είσπραξη, μέσω μιας ισχυρής μηχανής ροών εργασιών και κανόνων, διασφαλίζοντας συμμόρφωση με το κανονιστικό και νομοθετικό πλαίσιο.

Οι STP δυνατότητες της πλατφόρμας περιορίζουν δραστικά την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης, προσφέροντας παράλληλα την ευελιξία που απαιτείται ώστε να αποφευχθούν οι χρονοβόρες «παραδοσιακές» τραπεζικές διαδικασίες. Επιπρόσθετα, η λύση FMS.next μπορεί να υλοποιηθεί είτε ως ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης δανείων, είτε τμηματικά, καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες όπως Credit Origination ή Debt Collection & Recovery.

Η λύση διαθέτει ήδη επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε αντίστοιχους οργανισμούς στην Ευρώπη, οι οποίοι απολαμβάνουν τα οφέλη μίας πλήρους και ενοποιημένης λύσης διαχείρισης δανείων. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται, τα κανάλια που υποστηρίζονται, η ευελιξία προσαρμογής στις νέες τάσεις της αγοράς, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών, καθώς και η ετοιμότητα λειτουργίας σε ψηφιακό περιβάλλον εργασίας, όπου δεν απαιτείται φυσική παρουσία σε τραπεζικό κατάστημα, οδηγούν σε σημαντική μείωση του κόστους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr