NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Amazon θέλει να μετατρέψει παλιά πολυκαταστήματα σε αποθήκες παραγγελιών

Η Amazon θέλει να μετατρέψει παλιά πολυκαταστήματα σε αποθήκες παραγγελιών
10_08_2020 | 16:21 10_08_2020 | 16:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Διάφορα εμπορικά κέντρα στις ΗΠΑ - που αγωνίζονται να παραμείνουν σε λειτουργία, καθώς οι αγοραστές στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο ηλεκτρονικό εμπόριο - θα μπορούσαν σύντομα να μετατραπούν σε κέντρα εκπλήρωσης παραγγελιών της Amazon.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Amazon βρίσκεται σε συνομιλίες με το Simon Property Group, τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη εμπορικών κέντρων της Αμερικής, για να μετατρέψει τους άδειους χώρους λιανικής σε αποθήκες που θα επεξεργάζονται και θα αποστέλλουν ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Amazon θα μπορούσε να αναλάβει χώρους στους οποίος βρίσκονταν προηγουμένως οι Sears και JCPenney, δύο αλυσίδες που έχουν υποβάλει αίτηση πτώχευσης και έκλεισαν δεκάδες καταστήματα τους τελευταίους μήνες. Η Simon επιδιώκει την απόκτηση της JCPenney, κάτι που θα της προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι τρέχοντες και οι πρώην αποθηκευτικοί χώροι.

Η συμφωνία θα μπορούσε να ωφελήσει την Amazon παρέχοντας καλές τοποθεσίες αποθήκευσης σε διάφορες αμερικανικές πόλεις, επιτρέποντας ενδεχομένως στον διαδικτυακό λιανοπωλητή να μειώσει τους χρόνους παράδοσης. Μερικά από τα υπάρχοντα κέντρα εκπλήρωσης της Amazon καταλαμβάνουν ήδη παλιά εμπορικά κέντρα που δεν λειτουργούν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr