NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

CapsuleT: Παράταση αιτήσεων για τον 3ο κύκλο του προγράμματος

CapsuleT: Παράταση αιτήσεων για τον 3ο κύκλο του προγράμματος

Την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για τον 3ο κύκλο του προγράμματος ανακοίνωσε σήμερα ο CapsuleT, ο πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα για startups που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Πλέον, η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου 2020 έως και τις 23 Αυγούστου 2020, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα του επιταχυντή περιλαμβάνει δράσεις όπως εργαστήρια/σεμινάρια (workshops) και συναντήσεις καθοδήγησης (mentoring), ενώ επίσης σημαντικό κομμάτι του αποτελούν οι τοπικές εκδηλώσεις, οι ευκαιρίες παρουσιάσεων και οι συναντήσεις με ειδικούς του τουρισμού (meetups), οι επισκέψεις σε ξενοδοχεία και ηγετικές τουριστικές εταιρείες (on-site visits), αλλά και οι δραστηριότητες δικτύωσης (networking events).

Επιπλέον, οι εξωστρεφείς δραστηριότητες - μέσα από συνέδρια μάθησης/εκπαίδευσης και δικτύωσης, συμμετοχές σε εμπορικές εκθέσεις και αντιπροσωπείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό - αποτελούν ένα ακόμα στοιχείο/κλειδί του προγράμματος, προκειμένου να συνδεθούν οι startup ομάδες με εξέχοντες εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς.

Επισημαίνεται πως σε περίπτωση που νέα μέτρα/περιορισμοί ανακύψουν στη διάρκεια πραγματοποίησης του 3ου κύκλου, οι περισσότερες από τις παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, όπως και στην περίπτωση του 2ου κύκλου, με στόχο την προστασία όλων των ομάδων και εμπλεκόμενων φορέων.

Το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης προσφέρεται στους επιλεγμένους υποψηφίους δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση (ίδια κεφάλαια ή μετοχές από την εταιρεία τους).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr