NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Trump «κλείνει το μάτι» σε μια πιθανή εξαγορά της TikTok από την Oracle

Ο Trump «κλείνει το μάτι» σε μια πιθανή εξαγορά της TikTok από την Oracle

​Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, δήλωσε ότι ο τεχνολογικός γίγαντας Oracle θα αποτελεί «μια εξαιρετική εταιρεία» για να αναλάβει τις δραστηριότητες της TikTok στις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη αναφορά έρχεται αφότου η Oracle αναφέρθηκε ως πιθανός αγοραστής της επιχειρηματικής δραστηριότητας της κινεζικής εφαρμογής κοινωνικών μέσων στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Τα σχόλια του Trump - κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Yuma της Αριζόνα - ήρθαν μετά από αναφορές ότι η Oracle εργαζόταν για μια προσφορά γύρω από ορισμένα περιουσιακά στοιχεία της TikTok με μια ομάδα επενδυτών της ByteDance.

Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές, η Oracle σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει τις επιχειρήσεις της TikTok στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία σε συνεργασία με επενδυτικές, συμπεριλαμβανομένων των General Atlantic και Sequoia Capital.

Ο πρόεδρος της Oracle, Larry Ellison, χαρακτηρίζεται ως υποστηρικτής του Trump και πραγματοποίησε εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για αυτόν τον Φεβρουάριο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr