NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Συμφωνία Ferrotramviaria, Sia και Tecknè για ανέπαφες συναλλαγές στο Μπάρι

Συμφωνία Ferrotramviaria, Sia και Tecknè για ανέπαφες συναλλαγές στο Μπάρι
02_09_2020 | 17:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Ξεκινώντας από σήμερα, η νέα υπηρεσία “Paga e via” επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση στα τρένα που πραγματοποιούν δρομολόγια μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου Karol Wojtyla και του κέντρου της πόλης, ακουμπώντας τις κάρτες πληρωμής απευθείας στα νέα τερματικά πληρωμών στους σταθμούς του Μπάρι και του Αεροδρομίου

Τη νέα υπηρεσία ανέπαφων πληρωμών "Paga e via" που αναπτύχθηκε από τη Ferrotramviaria, τη SIA και την Tecknè, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν οι επιβάτες της σιδηροδρομικής υπηρεσίας που συνδέει το Διεθνές Αεροδρόμιο Karol Wojtyla και το κέντρο της πόλης Μπάρι.

Η καινοτόμος υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν τα εισιτήριά τους εντελώς ψηφιακά και να έχουν πρόσβαση στα τρένα ακουμπώντας απλά την κάρτα πληρωμής τους (Mastercard ή VISA) σε ένα από τα τερματικά αποδοχής πληρωμών των περιστροφικών πυλών ή των τοτέμ στους σταθμούς, όπως και, σε περίπτωση ελέγχου των εισιτηρίων, στις συσκευές ανάγνωσης που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό. Είναι δυνατή η χρήση οποιουδήποτε τύπου ανέπαφης κάρτας, ακόμη και εικονικών καρτών (virtual cards) που έχουν προστεθεί σε έξυπνα τηλέφωνα ή wearables.

Το νέο σύστημα βασίζεται στην τεχνολογική υποδομή που ανέπτυξαν η SIA και η Tecknè, η οποία, σε πλήρη συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πληρωμής σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας, οι οποίοι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την εύρεση ενός σημείου πώλησης για να αγοράσουν εισιτήρια, καθώς μπορούν να επιλέγουν τον τύπο του εισιτηρίου ή να το επικυρώνουν πριν την επιβίβασή τους στα τρένα.

Ferrotramviaria, με έμφαση στην καινοτομία της τεχνολογίας και των ολοκληρωμένων τιμολογιακών συστημάτων , συνεχίζει τη συνεργασία της με τη SIA και την Tecknè σε μια νέα πρόκληση που στοχεύει στη βελτίωση της σχέσης με τους πελάτες της, απλοποιώντας τις μεταφορές με την εισαγωγή νέων τρόπων πληρωμής. Αυτός είναι ο λόγος που εμπιστεύτηκε τη SIA με τη διαχείριση γρήγορων, ασφαλών συναλλαγών για την πληρωμή εισιτηρίων κατά τη χρήση των μέσων μεταφοράς, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποφύγουν τις ουρές, να αγοράσουν εισιτήρια εκ των προτέρων και να πληρώσουν απευθείας κατά την πρόσβασή τους στην πλατφόρμα του τρένου," δήλωσε ο Massimo Nitti, General Manager της Ferrotramviaria.

"Χάρη στην τεχνολογία της SIA, η Ferrotramviaria είναι η πρώτη εταιρεία μεταφορών στην περιοχή της Απουλίας και μία από τις πρώτες σε εθνικό επίπεδο που υιοθέτησε ένα προηγμένο σύστημα πληρωμών για τις δημόσιες συγκοινωνίες. Έτσι, το Μπάρι εντάσσεται στις πόλεις που, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας, με την ψηφιοποίηση των εισιτηρίων ακολουθούν ένα μονοπάτι έξυπνης κινητικότητας. Η ελπίδα είναι ότι αυτή η πρωτοβουλία θα είναι σε θέση να ενσωματώσει τις μεταφορές σε ολόκληρη την περιφέρεια και να επιτρέψει στις ηλεκτρονικές πληρωμές να γίνονται όλο και περισσότερο παρούσες στην καθημερινή ζωή των πολιτών," σχολίασε ο Eugenio Tornaghi, Marketing & Sales Director της SIA.

«Με την έναρξη της πρωτοβουλίας Ferrotramviaria, έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κινητικότητα που είναι απλή, ασφαλής, χωρίς προβλήματα με την κράτηση και την αγορά εισιτηρίων , με ένα καθολικό σύστημα πληρωμών που επιτρέπει την πλήρη διαλειτουργικότητα μεταξύ των παρόχων δημόσιων μεταφορών», δήλωσε ο Pierluigi Ceseri, Sole Director της Tecknè.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr