NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Κλήση από εταιρεία; Η Google θα εμφανίζει τον λόγο του τηλεφωνήματος

Κλήση από εταιρεία; Η Google θα εμφανίζει τον λόγο του τηλεφωνήματος

​Η Google διέθεσε μια νέα δυνατότητα για smartphones με Android που θα βοηθά τις επιχειρήσεις να προσεγγίζουν τους πελάτες τους μέσω τηλεφώνου, εμφανίζοντας την επωνυμία τους και τον λόγο για τον οποίο καλούν.

Η λειτουργία, γνωστή ως «Verified Calls» θα εμφανίζει το όνομα του καλούντος, το λογότυπό του, τον λόγο για τον οποίο καλεί και ένα σύμβολο που θα δείχνει ότι η κλήση έχει επαληθευτεί από την Google.

Η λειτουργία φτάνει σε μια στιγμή που οι ανεπιθύμητες κλήσεις αυξάνονται. Οι Αμερικανοί καταναλωτές έλαβαν 61,4 δισεκατομμύρια ανεπιθύμητες κλήσεις το 2019, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της RoboKiller, που αντιπροσωπεύει αύξηση 28% από το προηγούμενο έτος. Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ αναφέρει επίσης ότι οι ανεπιθύμητες κλήσεις είναι το κορυφαίο παράπονο των καταναλωτών.

Το νέο σύστημα της Google δίνει στις νόμιμες επιχειρήσεις έναν τρόπο να μοιράζονται τις πληροφορίες τους με τους καταναλωτές, μαζί με τον λόγο για τον οποίο καλούν. Αυτό, ωστόσο, λειτουργεί μόνο με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει να εγγραφούν σε έναν από τους συνεργάτες της προκειμένου να επαληθεύσουν τις κλήσεις τους.

Η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στην εφαρμογή Phone για συσκευές Android και θα είναι διαθέσιμη για λήψη για περισσότερες συσκευές αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Θα λειτουργεί σε επιλεγμένες συσκευές με Android Pie και σε άλλες, συμπεριλαμβανομένων πολλών των Samsung και LG.

Οι επαληθευμένες κλήσεις θα είναι διαθέσιμες αρχικά στις ΗΠΑ, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Ισπανία και την Ινδία, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν.

google_verified_valls.jpg?mtime=20200909123442#asset:207701


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr