NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Visa και PayPal συνεργάζονται για άμεσες μεταφορές χρημάτων στις παγκόσμιες αγορές

Visa και PayPal συνεργάζονται για άμεσες μεταφορές χρημάτων στις παγκόσμιες αγορές

Η Visa και η PayPal ανακοίνωσαν πως φέρνουν την υπηρεσία άμεσης μεταφοράς (Instant Transfer) του PayPal στις παγκόσμιες αγορές, δίνοντας στους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε χρήματα που στέλνουν ή λαμβάνουν μέσω PayPal, Venmo ή Xoom.

Η διευρυμένη συνεργασία επιτρέπει επίσης στην PayPal να επεκτείνει τις υπηρεσίες πληρωμής Visa Direct μέσω των υπηρεσιών της και των προϊόντων Braintree, Hyperwallet και iZettle.

Τα προγράμματα θα διατεθούν παγκοσμίως τους επόμενους μήνες, με έμφαση στην επέκταση των δυνατοτήτων για τους μεταπωλητές, για νέες περιπτώσεις χρήσης και για την επέκταση σε νέες αγορές, σε όλο τον κόσμο.

Η ταχύτερη πρόσβαση σε κεφάλαια θα μπορούσε να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις καθυστερήσεις που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας..

Σύμφωνα με μια έκθεση των PYMTS / Visa, το 76% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων των ΗΠΑ δηλώνουν ότι έχουν αντιμετωπίσει έλλειψη ταμειακών ροών τους τελευταίους μήνες, με το 91% να εκδηλώνει ενδιαφέρον για δυνατότητες διακανονισμού σε πραγματικό χρόνο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr