NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Huawei: Κλείνει την μονάδα enteprise hardware στη Βρετανία και προχωρά σε απολύσεις

Huawei: Κλείνει την μονάδα enteprise hardware στη Βρετανία και προχωρά σε απολύσεις

Η Huawei ανακοίνωσε πως προχωρά σε μια σειρά απολύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η εταιρεία αναγκάζεται να αλλάξει την εταιρική της στρατηγική ενόψει περαιτέρω απαγορεύσεων και περιορισμών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο κινεζικός γίγαντας είναι έτοιμος να αποσύρει όλες τις γραμμές πώλησης enterpise υλικού, συμπεριλαμβανομένων όλων των διακομιστών, των αποθηκευτικών χώρων και των δικτύων, από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει σοβαρές περικοπές θέσεων εργασίας στα τμήματα υλικού της Huawei Enterprise στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει ακόμη περισσότερες προκλήσεις, παρά τις δεσμεύσεις να παραμείνει στη χώρα.

Στόχος της Enterprise Business «είναι να επικεντρώσει τις δραστηριότητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προσφέρει λιγότερα προϊόντα με καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται πλέον ορισμένοι ρόλοι, ωστόσο, ελπίζουμε να επανατοποθετήσουμε τους συναδέλφους που επηρεάζονται αλλού» τόνισε εκπρόσωπος της Huawei.

«Τελικά, η επιχείρηση έκανε μια αξιολόγηση και αποφάσισε να επικεντρωθεί σε μια σειρά προϊόντων», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι η Huawei θα «συνεχίσει να παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση και συντήρηση στους υπάρχοντες πελάτες για τον κύκλο ζωής των προϊόντων μας».

Με πληροφορίες από techradar.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr