NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το TikTok επέλεξε την Oracle ως συνεργάτη για τις αμερικανικές δραστηριότητες

Το TikTok επέλεξε την Oracle ως συνεργάτη για τις αμερικανικές δραστηριότητες
15_09_2020 | 10:22 15_09_2020 | 10:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Η Oracle ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την κινεζική ByteDance για να συνεχίσει η τελευταία να λειτουργεί το TikTok στις Ηνωμένες Πολιτείες, νικώντας τη Microsoft σε μια συμφωνία που έχει δομηθεί ως εταιρική σχέση και όχι ως άμεση πώληση.

Η ByteDance, ιδιοκτήτρια του TikTok, βρισκόταν σε συνομιλίες για την εκποίηση της αμερικανικής δραστηριότητας της γύρω από την εξαιρετικά δημοφιλή εφαρμογή μικρού μήκους βίντεο στην Oracle ή τη Microsoft, αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump διέταξε την πώληση τον περασμένο μήνα και είπε ότι διαφορετικά θα την έκλεινε.

Η Oracle είπε ότι ήταν μέρος μιας πρότασης που υπέβαλε η ByteDance στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ το σαββατοκύριακο, στην οποία θα λειτουργούσε ως «αξιόπιστος πάροχος τεχνολογίας» της TikTok.

Σύμφωνα με την τελευταία πρόταση της ByteDance, η Oracle θα αναλάβει τη διαχείριση των δεδομένων χρήστη της TikTok στις ΗΠΑ. Η Oracle διαπραγματεύεται επίσης συμμετοχή στις επιχειρήσεις της TikTok στις ΗΠΑ. Τα δεδομένα χρήστη της TikTok αποθηκεύονται επί του παρόντος στο cloud της Alphabet, με αντίγραφο ασφαλείας στη Σιγκαπούρη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr