NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

ΗΠΑ: Το μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο εξαγοράζει τον μεγαλύτερο εικονικό πάροχο

ΗΠΑ: Το μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο εξαγοράζει τον μεγαλύτερο εικονικό πάροχο

Η Verizon προχώρησε στην εξαγορά της Tracfone, σε μια συμφωνία αξίας άνω των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το συγκεκριμένο deal σημαίνει ότι ο μεγαλύτερος εικονικός πάροχος δικτύου κινητής τηλεφωνίας (MNVO) στις ΗΠΑ θα γίνει μέρος του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου στη χώρα.

Η Tracfone είναι ο μεγαλύτερος μεταπωλητής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, με 21 εκατομμύρια συνδρομητές, περίπου 850 υπαλλήλους και ένα δίκτυο με περισσότερες από 90.000 τοποθεσίες λιανικής.

Ανήκει στην América Móvil που εδρεύει στο Μεξικό και, μαζί με το εμπορικό brand Tracfone, διαχειρίζεται τις μάρκες Net10 και Straight Talk στις ΗΠΑ. Περισσότεροι από 13 εκατομμύρια πελάτες της Tracfone βασίζονται ήδη στο δίκτυο της Verizon. Η Tracfone δεν λειτουργεί το δικό της δίκτυο στις ΗΠΑ και αντ 'αυτού χρησιμοποιεί τα συστήματα άλλων παρόχων έναντι αμοιβής.

Η Verizon αναφέρει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει την υπηρεσία Lifeline της Tracfone, η οποία επιτρέπει στους πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις να λαμβάνουν δωρεάν τηλέφωνα και μηνιαία λεπτά, και το StraightTalk, το οποίο προσφέρει προπληρωμένα, χωρίς συμβόλαιο, τηλεφωνικά προγράμματα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr