NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δωρεάν Ημερίδα NLP με θέμα «Φτιάξε το δικό σου αντίδοτο» από την Dynamic Equilibrium System

Δωρεάν Ημερίδα NLP με θέμα «Φτιάξε το δικό σου αντίδοτο» από την Dynamic Equilibrium System

H Dynamic Equilibrium System διοργανώνει μια δωρεάν ημερίδα με θέμα «Φτιάξε το δικό σου αντίδοτο» το Σάββατο 19/9 στις 11πμ και προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται «να αλλάξουν τον κόσμο» σε αυτήν.

Ζούμε σε νέες, αντίξοες συνθήκες και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να προσαρμοστούμε αρμονικά με αυτές, γεγονός που μας έχει επηρεάσει όλους σε κάποιο βαθμό. Μέσα στο χάος της πληροφορίας και των ραγδαίων αλλαγών σε κάθε τομέα της ζωής μας, είναι σημαντικό να μπορέσουμε να βρούμε το δικό μας ΑΝΤΙΔΟΤΟ που θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε τον έλεγχο της ζωής και του μυαλού μας.

Συμμετέχοντας σε αυτή την ημερίδα, είτε διαδικτυακά είτε από κοντά, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πρακτικές τεχνικές, και να θέσετε ζωντανά τις ερωτήσεις σας, που θα σας επιτρέψουν να συνδυάσετε τις δικές σας δεξιότητες και ικανότητες με τέτοιο τρόπο ώστε να φτιάξετε το δικό σας, προσωπικό, αντίδοτο για να ανταπεξέλθετε στα νέα δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι τεχνικές βασίζονται στις νευροεπιστήμες, στην τεχνολογία του NLP, στην ύπνωση, τις διάφορες σχολές ψυχοθεραπείας κα που έχουν επιστημονικά αποδειχθεί αποτελεσματικές στην επίτευξη ενός πιο ισορροπημένου και επιτυχημένου επιπέδου ζωής.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κλειστό facebook group The NLP Innerview και, επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα μόνο σε 25 VIP άτομα να βρεθούν ζωντανά με τους εκπαιδευτές στον χώρο.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιδοτηθούν στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Dynamic Equilibrium System:

  • NLP Foundation 100% επιδότηση για έναν από τους 25 VIP
  • NLP Practitioner 50% επιδότηση για έναν τυχερό που παρακολουθεί ζωντανά μέσω live streaming

Για δηλώσεις συμμετοχής: https://bit.ly/3gGu2nL

Λίγα λόγια για την Dynamic Equilibrium System

Η DES είναι ένας πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα, με διεθνείς συνεργασίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο NLP, η εκπαιδευτική ομάδα:

  • Εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο τον παγκόσμιο οργανισμό INLPTA (International NLP Trainers Association).
  • Εκπροσωπεί διεθνώς το ANLP (Association for NLP).
  • Εκπροσωπεί τον σύνδεσμο της Meta International (από τον συν-δημιουργό του NLP, Frank Pucelik).
  • Προάγει τη συνεργατικότητα μεταξύ φορέων και NLP εκπαιδευτών από άλλους οργανισμούς.
  • Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση του NLP
  • Προάγει την βιωματική εκπαίδευση στο NLP.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr