NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Συνεργασία της Estée Lauder με την NASA για διαφημίσεις στο διάστημα

Συνεργασία της Estée Lauder με την NASA για διαφημίσεις στο διάστημα
21_09_2020 | 14:31 21_09_2020 | 14:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

​Οι αστροναύτες της NASA θα παραλάβουν και θα μαγνητοσκοπήσουν βίντεο με προϊόντα περιποίησης δέρματος της Estée Lauder στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αργότερα αυτό το μήνα.

Το πλήρωμα του διαστημικού σταθμού θα λάβει 10 μπουκάλια ορού περιποίησης δέρματος Estée Lauder, που θα μαγνητοσκοπήσει και θα φωτογραφίσει σε περιβάλλον μικροβαρύτητας. Η εταιρεία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει πλάνα που έχουν τραβήξει οι αστροναύτες σε μελλοντικές διαφημίσεις ή προσφορές.

Αυτή η ανακοίνωση ευθυγραμμίζεται με την απόφαση της NASA για άνοιγμα του διαστημικού σταθμού σε εμπορικές δραστηριότητες. Η NASA πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση «έτσι ώστε η καινοτομία και η εφευρετικότητα της βιομηχανίας των ΗΠΑ να επιταχύνουν μια ακμάζουσα εμπορική οικονομία που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη».

«Αφιερώνουμε λίγο από τον χρόνο του πληρώματος - μόλις το 5% - σε δραστηριότητες επειδή μια ισχυρή εμπορική διαστημική οικονομία θα υποστηρίξει τα εθνικά συμφέροντα και την κατεύθυνση που έχει δώσει το Κογκρέσο μας» δήλωσε ο Phil McAlister, διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης διαστημικών πτήσεων στα κεντρικά γραφεία της NASA.

Αυτή δεν είναι η πρώτη «εισβολή» του διαστημικού σταθμού στις διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα, αρκετές διαφημίσεις έχουν γυριστεί στο διάστημα, όπως για σάντουιτς, γάλα, τεχνολογία, ζυμαρικά, Pepsi και άλλα. Ωστόσο, ενώ τα πλάνα που παίρνουν οι αστροναύτες ενδέχεται να χρησιμοποιούνται σε διαφημίσεις, οι ίδιοι δεν εμφανίζονται σε κανένα από αυτά, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις πολιτικές δεοντολογίας της NASA.

Τώρα, οι αστροναύτες θα δοκιμάσουν τον ορό δέρματος Advanced Night Repair της Estée Lauder, ο οποίος θα φτάσει στο διαστημικό σταθμό στα τέλη αυτού του μήνα μαζί με άλλο φορτίο, προμήθειες, επιστημονικά πειράματα και εξοπλισμό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr