NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Edenred ενώνει τις δυνάμεις της με το BOX food delivery app

H Edenred ενώνει τις δυνάμεις της με το BOX food delivery app

Η Edenred, μια πλατφόρμα υπηρεσιών, πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώνει τις δυνάμεις της με το BOX, το food delivery app, για να προσφέρει ακόμη περισσότερες γευστικές επιλογές στους κατόχους καρτών Ticket Restaurant.

Μέσα από το BOX app (το οποίο είναι διαθέσιμο για Android και iOS) και το box.gr οι κάτοχοι κάρτας Ticket Restaurant, έχουν τη δυνατότητα για online παραγγελίες σε περισσότερα από 600 συμβεβλημένα καταστήματα του δικτύου της Edenred που είναι ταυτόχρονα και συνεργάτες του food delivery app, BOX. Μπορούν επίσης να προχωρήσουν στη δημιουργία προσωπικού προφίλ και να συμμετέχουν σε προγράμματα επιβράβευσης σε κάθε παραγγελία αλλά και προγραμματισμό ώρας και τοποθεσίας παράδοσης της παραγγελίας.

Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant που θα πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους στο BOX, από 17 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, θα έχουν 2€ έκπτωση στην πρώτη τους παραγγελία με κάρτα Ticket Restaurant, εφαρμόζοντας τον κωδικό EDENRED κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

«Γνωρίζοντας ότι η σωστή διατροφή συμβάλλει στη δημιουργία ενός ισορροπημένου και αποδοτικού επαγγελματικού περιβάλλοντος, συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια αυτή, δημιουργώντας συνεχώς λύσεις και νέες υπηρεσίες που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητα των εταιρειών-πελατών μας και των εργαζομένων τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί μαζί με το BOX, αξιοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant και μία εμπειρία απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σήμερα», δήλωσε η κα Μαρία Βερούχη, Marketing Director της Edenred.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr