NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το LinkedIn ανανεώνεται, με νέο περιβάλλον εργασίας και «stories»

Το LinkedIn ανανεώνεται, με νέο περιβάλλον εργασίας και «stories»

​Το LinkedIn ανακοίνωσε πως προχωρά σε μια μεγάλη ανανέωση του περιβάλλοντος εργασίας του, για τους χρήστες της υπηρεσίας τόσο από smartphones όσο και από υπολογιστές.

Η εταιρεία αναφέρει ότι αυτός ο επανασχεδιασμός έρχεται πέντε χρόνια μετά την προηγούμενη ανανέωση και στοχεύει να κάνει την εμπειρία «εύκολη, χωρίς αποκλεισμούς, ευχάριστη». Στο πλαίσιο της ανανέωσης, η υπηρεσία φέρνει βελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη που βελτιστοποιούν την πλοήγηση, προσθέτοντας νέες δυνατότητες αναζήτησης, με επικέντρωση και στην προσβασιμότητα.

Το UI προσφέρει τώρα πιο στρογγυλεμένες γωνίες, μεγαλύτερα εικονίδια και πιο ζεστά χρώματα. Τα μεγαλύτερα στοιχεία για χρήση μέσω αφής και οι συνολικές αλλαγές βοηθούν στη βελτίωση των δυνατοτήτων αλληλεπίδρασης για εκείνους που χρησιμοποιούν δυνατότητες προσβασιμότητας. Η εταιρεία, που ανήκει στη Microsoft, σχεδιάζει επίσης να προσθέσει σύντομα μια σκοτεινή λειτουργία, τόσο στο app όσο και στο web.

Εκτός από την εμφάνιση και την αίσθηση, η εταιρεία έχει επίσης αναβαθμίσει την εμπειρία αναζήτησης. Τα αποτελέσματα οργανώνονται πλέον ανά κατηγορίες, όπως θέσεις εργασίας, ομάδες, μαθήματα και άλλα. Οι κινητές εκδόσεις της υπηρεσίας λαμβάνουν επίσης φίλτρα με λέξεις - κλειδιά. Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν ανά κατηγορίες, από ένα καρουσέλ στο επάνω μέρος, ή να χρησιμοποιούν τα φίλτρα στην ίδια τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, στον ιστό.

Ο επανασχεδιασμός φέρνει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης «Stories», που η εταιρεία δοκιμάζει εσωτερικά. Η υπηρεσία λέει ότι «χρειάστηκε χρόνος για να καταλάβει πώς ταιριάζει αυτή η μορφή στο επαγγελματικό πλαίσιο» και χαρακτηρίζει το Stories ως έναν «πιο ανθρώπινο τρόπο κοινής χρήσης». Η δυνατότητα είναι ίδια με τα stories σε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram.

LinkedInStories_V2.jpg?mtime=20200925130441#asset:211707

Ο επανασχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει να είναι διαθέσιμος σε χρήστες ανά τον κόσμο και θα φτάσει σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr