NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Refractors: ​Το πρώτο online event, πανελλήνιας εμβέλειας της TEDxMaviliSquareSalon​

Refractors: ​Το πρώτο online event, πανελλήνιας εμβέλειας της TEDxMaviliSquareSalon​
28_09_2020 | 14:07
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το πρώτο, live, πανελλήνιας εμβέλειας, διαδικτυακό event της, το TEDxMaviliSquareSalon με θέμα “Refractors” ή «Διαθλαστικοί Φακοί», σε μία πιο ελεύθερη μετάφραση, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, η ομάδα του TEDxMaviliSquare.

Το event θα είναι διαθέσιμο μέσα από τις πλατφόρμες των επίσημων μέσων κοινωνικής δικτύωσης του TEDxMaviliSquareSalon, αλλά και στο κανάλι του στο YouTube.

Οι 5 ομιλητές που έχουν κληθεί για την πραγματοποίηση του event είναι άνθρωποι με σημαντικές ιστορίες και εμπειρίες, προερχόμενοι από τον χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και της καθημερινής ζωής είναι:

  • Kατερίνα Βισέρη: Νομικός, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια, Δημιουργός βίντεο
  • Γρηγόρης Πολυχρονίδης: Χρυσός Παραολυμπιονίκης
  • Dat Lilly: YouTuber
  • Σπυριδούλα Καραμπουτάκη & Πάνος Τόγιας: Chefs
  • Ντέμπορα Οντόγκ/Deborah Odong: Ηθοποιός

Ξεχωριστή θέση φυσικά κατέχουν τα performances από την Makeup artist Κλαίρη Δημοπούλου και τη χορεύτρια Δέσποινα Λαγουδάκη, που έχουν ετοιμαστεί ειδικά για το TEDxMaviliSquareSalon και υπόσχονται να σας αφήσουν άναυδους, καθώς θα μεταδώσουν μοναδικές εικόνες και συναισθήματα, βάζοντας το κοινό στο μονοπάτι της αμφισβήτησης και επανεξέτασης των δεδομένων ώστε να μην επαναπαυόμαστε, αλλά διαρκώς να εξερευνούμε!

Τέλος, όλα τα ανωτέρω, θα προβληθούν, συνοδεία της παρουσίασης της εκδήλωσής, από την αγαπημένη, Ραδιοφωνική Παραγωγό, Μοντέλο, Συντάκτρια και Τηλεοπτική Παρουσιάστρια, Μαντώ Γαστεράτου!

Το TED είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός (ΜΚΟ), με κύρια έδρα του, το Βανκούβερ του Καναδά. Η ιδέα του TED ξεκίνησε το 1984, με κύριο σκοπό να συγκεντρωθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδιασμού. Εξ ου και τα αρχικά TED (Technology, Entertainment, Design). Σύντομα, διαπιστώθηκε πως οι ιδέες και η έμπνευση που δημιουργούνται στο TED θα πρέπει να έχουν αντίκτυπο πέραν από τα όρια της Αμερικής, «ανοίγοντας το δρόμο» για τα TEDxevents.

Στα TEDxevents, υπάγεται και το TEDxMaviliSquare. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που πήρε το όνομά τoυ από τη γνωστή πλατεία Μαβίλη, σύμβολο κατατεθέν της πόλης των Ιωαννίνων και έχει αναλάβει, για τρεις συνεχόμενες χρονιές, να διαδώσει ξεχωριστές ιδέες, με επίκεντρο την «πόλη των Ασημουργών».

Στο πνεύμα της προσαρμογής και εναρμόνισης με τις νέες συνθήκες, μέσα από το TEDxMaviliSquare, «γεννήθηκε» το TEDxMaviliSquareSalon.Με την πρώτη δωρεάν,online διοργάνωσή μας με εντυπωσιακές, συγκινητικές και διαφορετικές ομιλίες που θα ακουστούν, επιθυμούμε να ωθήσουμε τους δέκτες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα -εξ΄ου και το θέμα “Refractors”.

Για περαιτέρω πληροφορίες και ενημερώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.tedxmavilisquare.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr