NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Εκπτώσεις στα τιμολόγια, νέο λογότυπο και νέες υπηρεσίες για τη ΔΕΗ [video]

Εκπτώσεις στα τιμολόγια, νέο λογότυπο και νέες υπηρεσίες για τη ΔΕΗ [video]

Το νέο της λογότυπο παρουσίασε, πριν από λίγο, η ΔΕΗ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιείται για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην ιστορία της, τη «νέα ΔΕΗ» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία παρουσίασε εκπτωτικό πακέτο για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές καθώς και νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου προσφέρει:

  • Δωρεάν πάγιο για όλους,
  • Επιπλέον έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες,
  • Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh,
  • Διπλασιασμό της έκπτωσης στους πελάτες e-bill από 5 σε 10 ευρώ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, ανακοίνωσε επίσης ότι πλέον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται δωρεάν μέσω του 800-900-1000, ενώ 24 καταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα λειτουργούν από σήμερα με διευρυμένο ωράριο έως τις 8 το βράδυ. Σε συνολικά 74 καταστήματα, η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με ραντεβού.

Αναφερόμενος στο επιχειρηματικό πλάνο, τόνισε ότι στόχος είναι το μερίδιο αγοράς της ΔΕΗ στις ΑΠΕ, από 2%, να φτάσει κοντά στο 20% το 2024. Στους στόχους περιλαμβάνονται ακόμη η εγκατάσταση 1.000 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ελλάδα και περίπου 10.000 μεσοπρόθεσμα, αλλά και η ψηφιοποίηση του δικτύου διανομής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr