NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Instagram κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει με ένα νοσταλγικό... μυστικό

Το Instagram κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει με ένα νοσταλγικό... μυστικό

Το Instagram ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια, με την εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών να φτάνει για πρώτη φορά στο App Store της Apple στις 6 Οκτωβρίου 2010, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του iPhone 4.

Για να το γιορτάσει, το Instagram πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή του, επιτρέποντας στους χρήστες της υπηρεσίας να αλλάξουν το εικονίδιο του app.

Τα διαθέσιμα εικονίδια περιλαμβάνουν τα κλασικά σχέδια τύπου Polaroid που χρησιμοποιήθηκαν για περισσότερα από πέντε χρόνια, ενώ υπάρχουν επίσης θεματικές παραλλαγές του τρέχοντος logo. Η ενημέρωση της εφαρμογής περιλαμβάνει επίσης μια άλλη δυνατότητα: έναν ιδιωτικό χάρτη και ένα αρχείο των ιστοριών που έχει ανεβάσει ο χρήστης, τα τελευταία τρία χρόνια.

Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στα νέα εικονίδια και στην κρυφή λειτουργία, χρειάζεται να μεταβεί στις ρυθμίσεις εντός της εφαρμογής και να κάνει ένα μεγάλο swipe προς τα κάτω στην οθόνη για να αποκαλύψει κάποια emoji. Μόλις το swipe φτάσει αρκετά μακριά, τα εικονίδια θα αποκαλυφθούν.

Φαίνεται ότι τα εικονίδια θα είναι διαθέσιμα μόνο τον Οκτώβριο. Το μήνυμα του Instagram σημειώνει πως «αυτόν τον μήνα σας προσκαλούμε να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής με το αγαπημένο σας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr