NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Beat αναπτύσσει στόλο με Tesla στη Λατινική Αμερική

Η Beat αναπτύσσει στόλο με Tesla στη Λατινική Αμερική

Η Beat ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της υπηρεσίας Beat Tesla, του πρώτου και μεγαλύτερου ιδιωτικού ηλεκτρικού στόλου αυτοκινήτων Tesla 3 στη Λατινική Αμερική, προσφέροντας μια premium λύση μεταφοράς για επιβάτες στην Πόλη του Μεξικού.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «αυτή η υπηρεσία προσφέρει μοναδική και ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης ενώ υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον με τις διαδρομές μηδενικών εκπομπών άνθρακα».

Με την υπηρεσία Beat Tesla, «η Beat ενισχύει τη δέσμευσή της για βιώσιμη κινητικότητα και ενισχύει τον στόχο της για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα των μελλοντικών γενεών να ανταποκρίνονται στις δικές τους. Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία προσφέρει σε όλους τους tech-savvy χρήστες και σε όλους τους επιβάτες που δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο την πολυτέλεια και την άνεση, μια premium λύση».

«Τι μας περιμένει στο μέλλον της κινητικότητας; Πιστεύουμε ότι οι μεταφορές στις σύγχρονες πόλεις πρέπει να γίνουν ηλεκτρικές, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον και υποστηρίζοντας την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Η τεχνολογία μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση της ζωής μας. Ένα πιο πράσινο μέλλον είναι μπροστά μας και κάνουμε το μερίδιο μας ξεκινώντας σήμερα και εισάγοντας μια υπηρεσία που αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, που έχει καταστεί βασικό στοιχείο της εταιρικής μας στρατηγικής», λέει η Sanja Ilic, Chief Operations Officer της Beat.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr