NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Ikea ετοιμάζει 50 νέα καταστήματα, παρά τη στροφή των καταναλωτών στο διαδίκτυο

Η Ikea ετοιμάζει 50 νέα καταστήματα, παρά τη στροφή των καταναλωτών στο διαδίκτυο
07_10_2020 | 11:49 07_10_2020 | 11:50
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

​Ο κολοσσός στον κλάδο των επίπλων, Ikea, σχεδιάζει να ανοίξει αριθμό - ρεκόρ νέων καταστημάτων μέσα στην φετινή χρονιά, παρά το ότι ολοένα και περισσότερες αγορές πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου.

Η σουηδική εταιρεία και οι δικαιοδόχοι της θα ανοίξουν 50 καταστήματα παγκοσμίως, προσθέτοντας στο σύνολο των 445 καταστημάτων που διαχειρίζεται σήμερα το brand.

Ο μεγαλύτερος δικαιοδόχος της Ikea δήλωσε ότι η ζήτηση έχει παρουσιάσει αύξηση μετά τα lockdown, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να φτιάξουν τα σπίτια τους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται καθώς οι πωλήσεις της Ikea για το έτος που έκλεισε τον Αύγουστο μειώθηκαν κατά 4%, στα 39,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Jesper Brodin, επικεφαλής της Ingka Group, μιας εταιρείας franchise που εκμεταλλεύεται την πλειονότητα των καταστημάτων της Ikea, δήλωσε στο BBC ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο να βελτιώσουν τα σπίτια τους, μετά από τις μεγάλες περιόδους που πέρασαν σε εσωτερικούς χώρους.

Μόνο η Ingka θα ανοίξει 30 νέα καταστήματα τους επόμενους 12 μήνες, συμπεριλαμβανομένου ενός Ikea στο Hammersmith του Λονδίνου που θα ανοίξει την άνοιξη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr