NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Berry’s: H ευκαιρία franchise για το δικό σου all day coffee & snack store από 35.000€

Berry’s: H ευκαιρία franchise για το δικό σου all day coffee & snack store από 35.000€
30_10_2020

Powered by:
THE FRANCHISE CO. Real Growth Real Value
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Success stories, Franchise

Η ανάπτυξη του δικτύου Berry’s είναι εντυπωσιακή, καθώς μέσα σε ενάμιση χρόνο δημιούργησε δεκατρία (13) καταστήματα και συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη του πορεία.

Τα τελευταία 5 χρόνια, τα δίκτυα street café παρουσίασαν διψήφιους αριθμούς ανάπτυξης, με τον κλάδο της καφεστίασης να αναδεικνύεται βασικός πυλώνας στην ανάπτυξη του franchising στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με την έρευνα του Franchise Success Media Group, το 2019 υπήρξε εντυπωσιακή άνοδος της υποκατηγορίας «Café-παγωτά-χυμοί» με ποσοστό 14,6% συγκριτικά με το 2018.

Η τάση αυτή συνεχίστηκε και το 2020, εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. Η επένδυση σε ένα street café store εκπέμπει σιγουριά και διάρκεια, σε όσους αναζητούν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα.

Όμως η επιλογή της κατάλληλης πρότασης franchise αποτελεί όλο και μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται συνεχώς. Ο υποψήφιος franchisee καλείται να επιλέξει ένα σύστημα με ουσιαστικά σημεία διαφοροποίησης και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο που να διασφαλίζει την κερδοφορία.

Με ένα berrys franchise έχετε μια επιχείρηση που μπορεί να εξυπηρετεί όλες τις ώρες της μέρας μέσω sit in, take away και γρήγορου Delivery.

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει

  • Προσιτή επένδυση (από 35.000€ χωρίς entry fee και royalties)
  • Το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα (καφές, σφολιάτες, σαλάτες, burgers, pasta, hot dogs κ.λπ.) που επιτρέπει στον franchisee να διεισδύσει σε πολλαπλές αγορές, αυξάνοντας την κερδοφορία του
  • Ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και
  • Aποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café, οδηγώντας σε ταχεία απόσβεση και την προσωπική ευημερία των franchisees του.

Για να μάθετε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, επικοινωνήστε με τη THE FRANCHISE CO., στο 210 6756200.

Το success story των Berry’s

To δίκτυο Berry’s ξεκίνησε από το Καματερό το 2012. Η ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise ήρθε το 2019 και μέσα σε ενάμιση χρόνο δημιούργησε δεκατρία (13) καταστήματα.

Από ένα τοπικό κατάστημα, το Berry’s έχει πλέον καθιερωθεί ως leader στις περιοχές της Αττικής όπου δραστηριοποιείται. Από την Αττική, το Berry’s θα βρεθεί σύντομα και στη Θεσσαλονίκη, όπου ετοιμάζεται νέο κατάστημα στον Εύοσμο.

Το ταξίδι της επιτυχίας για το all day coffee & snack store έχει ήδη ξεκινήσει και δίνει την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες να χαράξουν μαζί του τη δική τους επιτυχημένη πορεία με ένα brand που έχει αγαπηθεί για τον ιδιαίτερο καφέ, τα ποιοτικά σνακ, τη φιλική εξυπηρέτηση και το γρήγορο delivery.

«Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες», αναφέρει ο Λευτέρης Θωμάς, franchisee του Berry’s στο Μενίδι.

«Ο καφές πάντα δουλεύει. Όμως, θα πρέπει να είσαι ευέλικτος, ώστε να αντέξεις τον ανταγωνισμό, χαρακτηριστικό που βρήκα στο Berry’s. Πλέον, νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», συμπληρώνει ο κ. Θωμάς, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου Berry’s εντός Αττικής.

Από την πλευρά τους, το ζευγάρι Νίκος και Όλγα Τσελικίδη, franchisees του Berry’s στον Ασπρόπυργο επισημαίνει: «Γνωρίζαμε πως τα Berry’s είναι επιτυχημένα καταστήματα. Το γεγονός πως είναι αλυσίδα μας έκανε να αισθανθούμε ασφάλεια. Μία οικογένεια θα μπορούσε να διαχειριστεί το δικό της Berry’s, πάντα με την καθοδήγηση του Λεωνίδα. Μπαίνει στο σπίτι ένα ικανοποιητικό εισόδημα».

Αν σε ενδιαφέρει ο κλάδος της καφεστίασης και αναζητάς μια ευέλικτη και κερδοφόρα πρόταση franchise, ειδικά προσαρμοσμένη στα δικά σου μέτρα, με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης και ταχεία απόσβεση, τότε το Berry’s είναι η επιχειρηματική ευκαιρία που έψαχνες.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, εδώ.

Με ένα Berrys franchise εκτός του ποιοτικού καφέ Hausbrandt πουλάτε σφολιάτες, σάντουιτς, σαλάτες, hot dogs, pasta, κρέπες.

12+1 λόγοι για να επιλέξεις την πρόταση franchise Berry’s

  1. Για τη σιγουριά ενός εδραιωμένου brand. Το Berry's αριθμεί ήδη 9 σημεία, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένουμε τη λειτουργία ακόμα 4 καταστημάτων.
  2. Για την ταχεία διείσδυση τόσο στην αγορά της καφεστίασης, όσο και του γρήγορου γεύματος με μεγαλύτερα επίπεδα κερδοφορίας.
  3. Για την προσιτή επένδυση. O franchisee αποκτά ένα πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό κατάστημα καφεστίασης από 35.000€, με μηδενικά entry fee, royalties και χωρίς κρυφά κόστη.
  4. Γιατί υπερβαίνει την κατηγορία του street café. Mε πυλώνες τον ισχυρό καφέ Hausbrandt και τη διευρυμένη προϊοντική γκάμα (σφολιάτες, σάντουιτς, σαλάτες, hot dogs, pasta, κρέπες κ.λπ.) αναπτύσσεις πολλαπλές πηγές εσόδων και διασφαλίζεις την πιστότητα του πελάτη.
  5. Για την ευρεία γκάμα λαχταριστών προϊόντων που οδηγεί σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και υψηλότερους τζίρους.
  6. Για το γρήγορο delivery, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η υψηλή πιστότητα του πελάτη, διασφαλίζοντας παράλληλα κερδοφορία για τον επιχειρηματία.
  7. Για το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Με τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζεις την κερδοφορία σε κάθε φάση ανάπτυξης του καταστήματός σου.
  8. Για τα πολλαπλά κανάλια πωλήσεων. Μέσω του sit in, του take away και του delivery, προσεγγίζεις διαφορετικά κοινά (εργαζόμενους, φοιτητές, περαστικούς κ.λπ.) και οδηγείσαι σε ελκυστικές πωλήσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.
  9. Για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Το Berry's έχει δημιουργήσει μηχανισμούς που διασφαλίζουν την ποιότητα στον καφέ Hausbrandt Oro, γεγονός που σου δίνει πιστότητα πελατών.
  10. Για τις δομές συνεχούς υποστήριξης προστιθέμενης αξίας και τα πρακτικά εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση στην καφεστίαση, ταχεία διείσδυση και πωλήσεις, ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα λειτουργίας.
  11. Γιατί παίρνεις έτοιμο κατάστημα με το κλειδί στο χέρι. Τα πλήρως καταρτισμένα τμήματα της εταιρείας είναι αρμόδια για τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την τοποθέτηση των προϊόντων πριν την έναρξη του καταστήματος.
  12. Για τις ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και τα σημεία υψηλής δυναμικής που προσφέρονται.
  13. Γιατί θα αποκτήσεις την επιχείρηση που πάντα ήθελες στην καφεστίαση, με προοπτικές εξέλιξης και διαχρονικότητα!

Για πληροφορίες σχετικά με την πρόταση franchise του Berry’s, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη THE FRANCHISE CO., στο 210 6756200.

H THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα franchising και retailing.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr