NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διαθέσιμη η αναδιπλούμενη τηλεόραση της LG, με κόστος 73.000 ευρώ

Διαθέσιμη η αναδιπλούμενη τηλεόραση της LG, με κόστος 73.000 ευρώ

Η LG ανακοίνωσε ότι η πρώτη στον κόσμο αναδιπλούμενη τηλεόραση είναι έτοιμη να διατεθεί στο εμπόριο, αν και περιορισμένα.

Η LG Signature OLED R των 65 ιντσών είναι τώρα διαθέσιμη σε επτά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης σε ολόκληρη τη Νότια Κορέα και θα κοστίζει 100 εκατομμύρια γουόν, ή περισσότερα από 73.000 ευρώ.

Η Signature OLED R είναι «χτισμένη» γύρω από ένα ευέλικτο πάνελ OLED που η LG περιγράφει ως «την πιο καινοτόμο εξέλιξη στην τεχνολογία της τηλεόρασης εδώ και δεκαετίες». Λόγω της ευέλικτης φύσης της, μπορεί να συρρικνωθεί εν μέρει ή πλήρως στη βάση της, προσαρμόζοντας σε διαφορετικές αναλογίες διαστάσεων ή κρύβοντας το πάνελ εντελώς όταν δεν χρησιμοποιείται.

«Η εξαιρετική δημιουργία της LG απελευθερώνει τους χρήστες από τους περιορισμούς, επιτρέποντας τους να επιδιορθώσουν το περιβάλλον διαβίωσής τους χωρίς να χρειάζεται να πιάσουν μόνιμα χώρο για μια μεγάλη, μαύρη οθόνη που είναι χρήσιμη μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr