NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Wizard - Performance Based Advertising Agency στην κορυφή των βραβείων Peak Performance

Η Wizard - Performance Based Advertising Agency στην κορυφή των βραβείων Peak Performance

Η Wizard - Performance Based Advertising Agency βρέθηκε στην κορυφή των βραβείων Peak Performance Awards υπό την αιγίδα της Google, με 5 κερδισμένα βραβεία (1 Gold, 3 Silver + 1 Bronze), σε 4 διαφορετικές κατηγορίες, για 4 διαφορετικούς πελάτες.

Η Wizard (Performance Based Advertising Agency) ανακοίνωσε ότι ως agency τοποθετείται στα 10 κορυφαία performance Agencies στην Ελλάδα, καθώς από τις 10 υποψηφιότητές στα Peak Performance Marketing Awards κέρδισε 5 βραβεία (1 Gold, 3 Silver +1 Bronze), σε 4 διαφορετικές κατηγορίες, για 4 διαφορετικούς πελάτες, κατέκτησε τα 2 πρώτα βραβεία Gold & Silver Awards στην κατηγορία Best SEO Campaign, και Silver Award στην σημαντική για την εποχή κατηγορία Best International Campaign, για project που είχε ανταγωνιστές τεράστια brands όπως Maybelline, Lancome, Loreal Paris και Clinique.

Συγκεκριμένα τα βραβεία είναι:

GOLD Αward - Best SEO Campaign

Για τα Altershops, μέσω της οποίας, μέσα σε 12 μήνες αυξήθηκαν κατά 50% τα organic sessions και εμφανίζεται πλέον στην πρώτη σελίδα του Google.gr για 25.000+ λέξεις κλειδιά.

SILVER Αward - Best International Campaign

Best International Campaign για Lava Art Cosmetics, σε συνεργασία με την Social Active, η οποία οδήγησε σε +200% Transactions, 12.000+ νέα Subscriptions, που μεταφράζονται σε όφελος €208.000, με στόχευση στα international markets: Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Αυστρία, Φιλανδία, και με ανταγωνιστές μεταξύ άλλων και τεράστια brands του χώρου που είχαν localized websites όπως Maybelline, Lancome, Loreal Paris και Clinique.

SILVER Αward - Best Performance in B2B

Για την modulus SA, που με την performance based advertising στρατηγική κατάφερε να κάνει Scaling up +300% σε νέα Leads που μεταφράζονται σε περισσότερα από 3.000 τηλέφωνα και φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος

SILVER Αward - Best SEO Campaign

Best SEO Campaign για το dunyaivf.com, σε συνεργασία με την Social Active, με την οποία μέσα σε 12 μήνες η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει κατά 400% τα organic sessions (67.475 sessions το 2018 σε 337.569 το 2019). Η αξία του traffic, η οποία υπολογίζεται από την αξία και την θέση των keywords, ανέβηκε κατά 521% (από $2.501 στα $15.530/μήνα), σύμφωνα με το ahrefs.

Στις 10 χώρες που στοχεύτηκαν, υπήρξε 300% αύξηση στα organic sessions.

BRONZE Αward - Best Performance in Telcos & Technology

Για την modulus SA, που με την performance based advertising στρατηγικής κατάφερε να κάνει Scaling up +300% σε νέα Leads που μεταφράζονται σε περισσότερα από 3.000 τηλέφωνα και φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος

«Στη Wizard δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε με αριθμούς. Αν δεν φοβάστε κι εσείς, τότε είμαστε ο ιδανικός σας συνεργάτης. Μάθετε περισσότερα στο www.sem-wizard.com» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr