NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Tesla: Κυκλοφορεί χαρακτηριστικό «πλήρους αυτόνομης οδήγησης» [video]

Tesla: Κυκλοφορεί χαρακτηριστικό «πλήρους αυτόνομης οδήγησης» [video]
27_10_2020 | 11:29 27_10_2020 | 11:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

​Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ανακοίνωσε ότι η ενημερωμένη δοκιμαστική έκδοση «Full Self-Driving» της Tesla διατίθεται πλέον και επίσημα. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία θα είναι «εξαιρετικά αργή και επιφυλακτική, όπως πρέπει», πρόσθεσε ο Musk.

Η ενημέρωση είναι, σύμφωνα με τον Musk, ένας επαναστατικό «ξαναγράψιμο» της τεχνολογίας που φέρει την ονομασία Full Self-Driving ή FSD. Παρά το όνομά της, η επιλογή των 8.000 δολαρίων δεν επέτρεψε στους οδηγούς να πάρουν τα χέρια τους από το τιμόνι - τουλάχιστον ακόμη.

Τον Αύγουστο, ο Musk υποσχέθηκε ότι η ενημέρωση θα είναι ένα «κβαντικό άλμα, επειδή αποτελεί μια θεμελιώδης αρχιτεκτονική επαναδημιουργία, όχι μια σταδιακή τροποποίηση». Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει στα Tesla να βλέπουν τον κόσμο γύρω τους όχι μόνο σε δύο διαστάσεις, αλλά σε τέσσερις.

Με άλλα λόγια, το όχημα δεν θα αισθανθεί μόνο τον τρισδιάστατο κόσμο γύρω του, αλλά θα προβλέπει αλλαγές σε παράγοντες όπως η τοποθεσία, η κατεύθυνση και η ταχύτητα. «Οδηγώ προσωπικά με μια πρώιμη δοκιμαστική έκδοση στο αυτοκίνητό μου» έγραψε ο Musk πριν λίγο καιρό. «Σχεδόν με μηδενικές παρεμβάσεις μεταξύ σπιτιού και εργασίας.»

Η beta θα «περιορίζεται σε έναν μικρό αριθμό ατόμων «που είναι ειδικοί και προσεκτικοί οδηγοί», όπως έγραψε ο Musk σε ένα πρόσφατο tweet.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr