NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Γεωργιάδης για κορονοϊό: Προδότες όσοι δεν συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια

Γεωργιάδης για κορονοϊό: Προδότες όσοι δεν συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια

​Ένα νέο lockdown θα είναι καταστροφικό για την ελληνική οικονομία, όπως επανέλαβε από τη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως όσοι «δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες».

«Όταν μιλάμε για μια εθνική μάχη - και σήμερα η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη να αποφύγει το γενικό lockdown - γιατί αλλιώς η ζημιά στην οικονομία θα είναι θεμελιώδης και πολλές επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης και πολλοί εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους. Όποιος λοιπόν αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα του δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα, γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια.

Όποιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αφορμή και τα χθεσινά επεισόδια με πολίτες που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις παρά τις απαγορεύσεις.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κάλεσε τους πολίτες να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ειδικών και να μην υποκύπτουν σε θεωρίες συνωμοσίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr